Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord 2T 256 GB Gray Shadow

Vælg farve
Udsolgt
OnePlus 2022 model
30 mdr. OiSTER Afdrag
134 /md.
eller
Kontantpris
4.005
Mindstepris
4.005

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Lynhurtig opladning
Hvis du troede at det ikke kunne blive hurtigere, tager du i den grad fejl. OnePlus Nord 2T kan prale af den hurtigste opladning af enhver Nord-telefon nogensinde med sine 80W SUPERVOOC. Det betyder også, at du kan lade det store 4.500mAh-batteri op til en dags strøm på bare 15 minutter. Så skal du ikke være bange for at løbe tør for batteri lige foreløbig. Telefonen er desuden TÜV Rheinland certificeret, så du er garanteret sikker hurtigopladning.

Mægtig chipsæt
Chipsættet i OnePlus Nord 2T har også fået en opdatering. Det er nemlig blevet endnu mægtigere. Alt bliver lidt hurtigere og bedre med MediaTek Dimensity 1300 Chipset, som booster alt fra gameplay til grafikydeevne og app-opstartshastigheder. Det sker ved hjælp af MediaTeks nye HyperEngine 5.0. Der er faktisk op til hele 14% hurtigere download og installationshastigheder. Så skal du ikke vente lang tid på noget! Det stærke chipsæt støttes af op til 12 GB LPDDR4 RAM og 256 GB UFS31-lagerplads, så du er garanteret en omfattende hurtig og jævn ydeevne.

AI-forbedret kamera
Med OnePlus Nord 2T får du masser af kamera for pengene. Et tredobbelt 50MP AI-kamera arbejder sammen med Dimensity 1300-chipsættet for at skabe AI-forbedrede fotos, der er lysere, klarere og mere farverige. Desuden kan telefonen bryste sig af et 8MP ultravidvinkelkamera med en 119,7° vinkel, så du har plads til at få alle dine venner med i billedet. Skal du tage flotte selfies, er du også dækket ind med et 32MP frontkamera, som ved hjælp af AI sørger for, at du altid tager klare billeder uden rystelser. Med Nightscape Mode er du sikret altid at kunne tage klare, flotte billeder, selv når det er mørkt.

Kamera
50 MP + 8 MP + 2 MP
Frontkamera
32 MP
Skærmstørrelse
6,43"
Skærmoplysning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12 GB
Størrelse
73,2 x 159,1 x 8,2 mm
Vægt
190 g
Styresystem
Android 12
Processor
MediaTek Dimensity 1300 AI
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Hurtigste opladning af enhver Nord-telefon
  • Tredobbelt 50MP AI-Kamera
  • 90 Hz FHD+ AMOLED-skærm
  • Endnu stærkere chipsæt