Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord CE 3 Lite 128 GB Black

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
97 /md.
eller
Kontantpris
2.910
Mindstepris
2.910

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Batteri
Med OnePlus Nord CE Lite 5G behøver du sjældent at bekymre dig om at finde en stikkontakt. Mobilen har et langtidsholdbart 5000 mAh batteri, og med 67W SUPERVOOC-hurtigopladeren har du strøm til 1 hel dag efter blot 30 minutters opladning.

Kamera
OnePlus Nord CE Lite 5G er udstyret med et kamera, der overgår meget andet. Hovedkameraet har hele 108 megapixels, tabsfri zoom og Dual View Video, så du kan tage knivskarpe billeder og zoome helt tæt på begivenhederne. Med en OnePlus Nord CE Lite 5G kan solnedgange og latte art foreviges, så billederne lever op til virkeligheden.

Skærm og design
OnePlus Nord CE Lite 5G er en stilren og simpel mobil, der ligger naturligt i hånden. Skærmen er en stor og hurtig LCD-skærm på 6,7 tommer med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, der sikrer en flydende brugeroplevelse med hurtig respons og glat gameplay. Den store skærm giver dig mere vertikal plads, så du får flere oplysninger på mindre scrolling.

Ydeevne og lagring
Den kraftige processor Qualcomm Snapdragon 695-chipsæt sikrer masser af power til både gaming, scrolling og streaming, og med understøttelse fra 5G vil du tydeligt kunne mærke OnePlus Nord CE Lite 5G´s ekstraordinære ydeevne. De 8 GB RAM medvirker til en responsiv brugeroplevelse, der kan trække krævende spil, apps og streaming i høj opløsning uden det mindste lag. OnePlus Nord CE Lite 5G har plads til alt det, du ønsker. Med en hukommelse på 128 GB er der både plads til indholdet fra din gamle mobil og til alt det nye, du skal skabe.

5G
Få den hurtigste hastighed overhovedet med OnePlus Nord CE Lite 5G. Mobilen er kompatibel med 5G, hvilket udvider dine muligheder og forbedrer din hastighed gevaldigt. Hos 3 er vi i fuld gang med at udbrede vores 5G netværk, og med OnePlus Nord CE Lite 5G kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Med 5G bliver alt fra streaming, gaming og downloading mere effektivt og hurtigt. Du vil tydeligt kunne mærke forskel.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6,7” LCD skærm med 120 Hz
  • 108 MP kamera – 3x tabsfri zoom og knivskarpe detaljer
  • 67W SuperVooc oplader – fuld opladning på 30 min
  • Mere lagerplads
  • Qualcomm Snapdragon chipset + 128 GB lagringshukommelse