Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A14 5G 128GB Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
666 /md.
eller
Kontantpris
1.998
Mindstepris
1.998

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Kamera
Samsung Galaxy A14 5G er udstyret med hele 4 kameraer. 3 kameraer på bagsiden og 1 frontkamera. På bagsiden sidder hovedkameraet på 50 megapixel og et makro– og dybdekamera. Kameraet på forsiden er det uundværlige selfiekamera. Der er altså rig mulighed for at forevige hverdagsoplevelser og smukke feriedesinationer. Kameraerne tager billeder og videoer i skarp kvalitet og høj opløsning. Ny smart kamerateknologi gør det muligt blandt andet at beskære og zoome uden at påvirke kvaliteten, samt justere dybdeskarpheden for at tage fantastiske portrætter.

Hukommelse
Galaxy A14 5G har plads til alt det, du ønsker. Med en hukommelse på 64/128 GB er der både plads til indholdet fra din gamle mobil og til alt det nye, du skal skabe. Det er muligt at udvide hukommelsen helt op til 1TB ved køb af et microSD-kort.

5G
Få den hurtigste hastighed overhovedet med Samsung Galaxy A14 5G. Mobilen er kompatibel med 5G, hvilket udvider dine muligheder og forbedrer din hastighed gevaldigt. Hos 3 er vi i fuld gang med at udbrede vores 5G netværk, og med Samsung Galaxy A54 5G kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Med 5G bliver alt fra streaming, gaming og downloading mere effektivt og hurtigt. 

Design og skærm
Samsung Galaxy A14 5G er en stilren mobil, som med sine bløder kanter ligger behageligt i hånden. Designet i tre forskellige smarte farver: sort, sølv og lysegrøn. Mobilen åbnes nemt og naturligt med fingeraftryksaflæseren på siden. Skærmen er en stor og hurtig LCD-skærm på 6,6 tommer med en opdateringsfrekvens på 90 Hz, der sikrer en flydende brugeroplevelse med hurtig respons.

Lyd
Galaxy A14 5G har ekstraordinær god lydkvalitet takket være Dolby Atmos. Dolby Atmos leverer skøn surroundsound, som du kan nyde, når du streamer eller lytter til musik, podcast, osv.

Batteri
Batteriet er hele 5.000 mAh, så du har strøm i op til 2 dage, og derfor ikke skal bekymre dig om, hvor der er en stikkontakt. Når din mobil er i opladeren, får den hurtigt strøm igen, så du ikke er bundet til en oplader mere end højst nødvendigt.

Samsung fordele
Med en Samsung-enhed har du mulighed for at nyde godt af alle Samsung-fordele. Galaxy A14 5G kan integreres med alle andre Samsung-enheder, både Buds, Tab, Watch og Book. Med en Samsung-enhed får du også sikkerheden fra Samsung Knox, der med det samme beskytter din mobil og din data.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB-C kabel.

Størrelse
78 x 167,7 x 9,1 mm
Vægt
201 g
Skærmstørrelse
6,6"
Simkorttype
Nano-Sim
Dual-Sim
Ja
E-sim
Nej
Netværk
4G LTE/5G
Operativsystem
Android
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern Hukommelse
Micro SD
Skærmopløsning
1080 x 2220 pixels
RAM
6 GB
Front kamera
13 MP
Videooplysninger
50 MP
Salgspakken indeholder
USB-C kabel

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Forbedret tredobbelt kamera med høj opløsning både i billede og video
  • Større, hurtigere og skarpere skærm
  • Større batteri, der holder i op til 2 dage
  • Mere hukommelse