Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A52s 5G Black

Vælg farve
Udsolgt
Værdi for pengene!
30 mdr. OiSTER Afdrag
64 /md.
eller
Kontantpris
1.899
Mindstepris
1.899

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Restlager! 

Begrænset antal 

En smartphone med ekstra fart på!
Samsung Galaxy A52s er procuceret med 5G, som er den seneste generation af datanetværk. Det bidrager til lynhurtig deling, download, gaming og streaming, som sikrer dig en fuldendt smartphoneoplevelse.

FHD+ Super AMOLED-skærm
Galaxy A52s kommer med en klar og detaljerig FHD+ Super AMOLED-skærm, og andre smarte funktioner der med garanti vil fuldende den visuelle oplevelse. Du er sikret klarhed i stærkt dagslys, funktionen Eye Comfort Shield der sænker blåt lys og funktionen Real Smooth der fastholder en problemfri visning, uanset hvad du foretager dig på din A52s.

Tag dine fotos til det næste niveau!
Galaxy A52s er udstyret med flere linser, og med sit hovedkamera med 64 MP er det muligt at tage skarpe og klare fotos. Derudover er denne smartphone fra Samsung produceret med mange funktioner, der gør din fotooplevelse endnu bedre.

Ultra vidvinkelkamera
Udvid din synsvinkel og tag for eksempel billeder med det indbyggede 12 MP Ultra vidvinkelkamera. Det giver mere perspektiv og er svarende til det menneskelige syn.

Makrokamera
Med et 5 MP-makrokamera, kan du komme helt tæt på og bringe de mindste detaljer frem i dit billede.

Ingen slørede fotos
Det er slut med slørede fotos og videoer. Galaxy A52s er bygget med optisk billedstabilisering (OIS) der hjælper med at holde bevægelsen jævn og stabiliserer dine billeder. Kameraet trækker selv mere lys ind for at gøre dine fotos med svagt lys lysere.

Frontkamera til dine selfies
Med et frontkamera på 32 MP får du klare selfies i høj opløsning.

 

Kamera
64 MP+12 MP+5 MP+5 MP
Frontkamera
32 MP
Skærmstørrelse
6.5"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
6GB RAM
Størrelse
159.9 x 75.1 x 8.4 mm
Vægt
189 g
Styresystem
Android 11
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Fem forskellige kameraer
  • 5G klar
  • Dual Sim
  • sAMOLED skærm