Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A54 5G 256GB Black

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
900 ,- 1366
/md.
eller
Kontantpris
2.700 ,- 4098
Mindstepris
2.700

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

SPAR 1.398,- på Samsung Galaxy A54 5G 256GB

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Kamera
Hele fire kameraer og ny innovativ kamerateknologi sørger for, at dine minder bliver foreviget med perfektion af Samsung Galaxy A54. Opløsning på hovedkameraet er hele 50 MP med optisk billedstabilisator og autofokus, så både dine videoer og billeder altid er knivskarpe. Udover hovedkameraet er Galaxy A54 udstyret med et ultravidvinkelkamera, et makrokamera og et selfiekamera. Med Samsung Galaxy A54 får du alle perspektiver, vinkler og de mindste detaljer med. De smarte kamerateknologier er Nightorgraphy, Portrait Mode, Fun Mode og Re-live Your Memories, som blandt andet gør det muligt for dig at fotografere helt skarpt selv i mørke.

Hukommelse
Samsung Galaxy A54 har en hukommelse på hele 128/256 GB, der er altså rigeligt med plads til både indhold fra din gamle mobil og alle de nye flotte billeder, du skal tage med Galaxy A54. Hvis du har brug for endnu mere plads, kan du tilkøbe et microSD-kort og udvide hukommelse op til 1 TB.

Skærm
Med en Infinity-O sAMOLED-skærm på 6,4 tommer får du her en af de bedste skærme på markedet. FHD+ opløsningen gengiver farver, lys og kontraster så naturtro som muligt og sikrer en lysstærk skærm. Du får også mest mulig skærm, da skærmen strækker sig helt ud til mobilens kanter. Skærmen har en opdateringsfrekvens på 120 Hz, så betjeningen altid er lynhurtigt både til gaming og scrolling.

Batteri
Med Samsung Galaxy A54 vænner du dig hurtigt til ikke at lede febrilsk efter opladeren hver aften. Batteriet har nemlig en kapacitet på hele 5000 mAh, som ved almindeligt brug kan holde strøm i hele 2 dage.

Design
Tag ikke fejl af Samsung Galaxy A54 elegante ydre. Galaxy A54 er også designet med blik for holdbarhed og robusthed uden at gå på kompromis med rene linjer. Mobilen er støv- og vandafvisende, og glasset er det stærke Gorilla Glas 5. Designet ligger godt i hånden, er pæn for øjet og giver ro i maven. Vælg mellem farverne: Sort, hvid, lys lilla og lys grøn.

Samsung fordele
Med et Samsung device har du mulige for at nyde godt af alle Samsung fordelene. Galaxy A54 kan integrere med alle andre Samsung-enheder, både Buds, Tab, Watch og Book. Med et Samsung device får du også sikkerheden fra Samsung Knox, som med det samme beskytter din mobil og din data.

5G
Hos 3 er vi i fuld gang med at udbrede vores 5G netværk, og med Samsung Galaxy A54, kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Med 5G bliver alt fra streaming, gaming og downloading mere effektivt og hurtigt.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB-C kabel.

Størrelse
158.2 x 76.7 x 8.2 mm
Vægt
202 g
Skærmstørrelse
6,4"
Simkorttype
Nano
E-SIM
Ja
Netværk
4G LTE/5G
Operativsystem
Android 13, One UI 5.1
Intern Hukommelse
256 GB
Skærmoplysning
1080 x 2340 pixels
RAM
8 GB
Front kamera
12 MP

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Skarpt kamera med OIS og høj opløsning, der filmer og fotografere skarpt i mørke uden rystelser med Nightography
  • Større, hurtigere og skarpere skærm på 6,4” med hurtig opdaterings-frekvens på 120 Hz
  • Større batteri, der holder i op til 2 dage
  • Mere hukommelse