Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A55 5G 128GB Black

Vælg farve
Fyldt med kræfter og flottere end nogensinde
30 mdr. OiSTER Afdrag
131 /md.
eller
Kontantpris
3.930
Mindstepris
3.930

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Tilvælg 3-i-1-beskyttelsespakke fra SAFE. by PanzerGlass™️ til 199,-
Med en skærmbeskytter, et cover og en kameralinsebeskytter, giver denne pakke 360-graders beskyttelse til et liv på fuld skrue!

Funktionalitet frem for alt
Samsung Galaxy A55 5G er en prisvenlig telefon uden, at det går udover funktionaliteten. Udover det stilrene design er Galaxy A55 5G en robust telefon med IP67-klassicifering. Med 4 kameraer, en stor 6,6” skærm og en hukommelse på 8 + 128GB, får du meget telefon for pengene og plads til alt det, du ønsker.

Skarp skærm
Du får en lækker skærmoplevelse med den skarpe Super sAMOLED Infinity-skærm på 6,6” og FHD+-opløsning. Med Samsung Galaxy A55 5G får du en skærm med flere smarte funktioner og features. Opdateringsfrekvensen på op til 120 Hz sikrer, at skærmen reagerer lynhurtigt, og at scrolling foregår helt smooth og optimalt. Den integrerede feature, Vision Booster, tilpasser skærmen efter hvor lyst der er omkring dig – så skærmen ser lys ud, uanset hvor du befinder dig. For at skåne dine øjne afgiver skærmen mindre blåt lys. Med sin IP67-klassificering kan Galaxy A35 5G modstå snavs og vandsprøjt, så du uden bekymringer, kan have mobilen med dig alle vegne. Skærmen er tilmed udstyret med fingeraftrykslæser, så du nemt og bekvemt kan åbne din mobil.

Kamera
Samsung Galaxy A55 5G er udstyret med intet mindre end 4 suveræne kameraer. Et hovedkamera på 50 megapixels med OIS og autofokus, samt et ultravidvinkel- og makrokamera. Ydermere finder du et knivskarpt 32 megapixels selfiekamera på mobilens forside. Takket være den avancerede feature, nightography, kan du skyde lige så virkelighedstro billeder og videoer i mørke, som i dagslys. Og ligesom sin forgænger er Galaxy A55 5G udstyret med en forbedret zoomfunktion, der gør dine billeder knivskarpe og detaljerede på afstand. Kameraerne er diskret integrerede og fylder mindre, hvilket beskytter kameraerne bedre.

Mærk forskellen med 5G
Med Samsung Galaxy A55 5G får du en mobil der er kompatibel med det lynhurtige og pålidelige 5G-netværk, der gør det nemt og effektivt at streame, game og downloade.

En ren lydoplevelse
Galaxy A55 5G har enestående lydkvalitet takket være Dolby Atmos, der leverer behagelig surroundsound, som du kan nyde, når du lytter til musik eller streamer på din mobil.

Stærkt batteri
Batteriet er hele 5.000 mAh og giver dig strøm i op til 2 dage på bare én opladning. Med Samsung Galaxy A55 behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, og du kan nemt få overstået opladningen på bare 30 minutter med den 25W-oplader.

Samsung fordele og sikkerhed
Med din Samsung-enhed har du mulighed for at benytte dig af Samsung-fordele. Galaxy A55 5G kan integreres med alle andre Samsung-enheder – både Buds, Tab, Watch og Book. Med din Samsung-enhed får du derudover sikkerhed fra Samsung Knox, der beskytter din mobil og personlige data.

Kamera
50 MP, f/1.8 OIS, 12 MP, f/2.2, 5 MP, f/2.4
Frontkamera
32 MP, f/2.2
Skærm
6.6" FHD+ Super AMOLED Infinity-O (19.5:9), 120 Hz
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSD (op til 1 TB, købes separat)
RAM
8GB
Størrelse
77.3 x 161.1 x 8.2 mm
Processor
Exynos 1480
Netværk
5G
Batteri
5.000 mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Stort batteri på 5000 mAh, som kan oplades superhurtigt og holder i op til 2 dage
  • Optag skarpe film og fotografier, selv i mørke
  • Super AMOLED Infinity-O-skærm på 6,6" med FHD+-opløsning
  • Høj hastighed og masser af kræfter med Exynos 1480-processor