Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Black

Vælg farve
Udsolgt
En smartphone i verdensklasse!
3 mdr. OiSTER Afdrag
3.970 /md.
eller
Kontantpris
11.910
Mindstepris
11.910

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Fantastisk skærm på hele 6.8"
Den nyeste model fra Samsung kommer med en stor Quad HD+ AMOLED-skærm på hele 6.8". Den er som forgængeren udviklet i et elegant og tidløst design. Den høje opløsning giver dig imponerende dybde og skarphed og bidrager til en fantastisk oplevelse, når du surfer rundt på nettet.

Skarpt kamera & 8K video!
Samsung Galaxy S22 Ultra er naturligvis udviklet med et af de bedste kameraer, der nogensinde er set i en smartphone. S22 Ultra er udstyret med et hovedkamera på hele 108 MP med imponerende 100x Space Zoom - kom derfor helt tæt på og forevig de bedste minder med din nye smartphone. Derudover får du en ultravidvinkelslinse på 12 MP og en telefotolinse på 10 MP. Som prikken over i'et har du mulighed for at filme videoer i 8K, der revolutionerer måden at optage video på med din smartphone.

Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor
Galaxy S22 Ultra er naturligvis udstyret med Samsungs hurtigste og mest kraftfulde Exynos 2200 Octa-core processor. Processoren bidrager ikke alene til at gøre din nye smartphone hurtigere og mere effektiv men sørger også for at forlænge batteritiden og optimere telefonens hukommelse.

Hurtig opladning og intelligent batteri
Grundet den indbyggede intelligens i batteriet vil din telefon lære dine mobilvaner at kende og spare på strømmen, når det er muligt. S22 Ultra er naturligvis også udviklet med hurtigopladning - du vil på bare 30 minutter få opladt din mobil til over 50 %.

Integreret S Pen
Med den indbyggede S Pen kan du surfe rundt og tage noter direkte på skærmen. S Pennen giver dig derudover mulighed for at slippe dit kreative jeg løs!

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

Kamera
108 MP+ 10 MP+ 10 MP+ 12 MP
Frontkamera
40 MP
Skærmstørrelse
6.8"
Skærmopløsning
3088 x 1440 pixels
Intern hukommelse
512GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12 GB RAM
Størrelse
77,9 x 163,3 x 8,9 mm
Vægt
248 g
Styresystem
Android 12
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Maksimal lysstyrke
  • Gør mere. Hurtigere. Samsungs hurtigste processor nogensinde
  • Oplades hurtigt – holder længe
  • 8K video
  • Integreret S Pen