Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S23 128GB Black

Vælg farve
Galaxy AI er her!
30 mdr. OiSTER Afdrag
265 /md.
eller
Kontantpris
7.950
Mindstepris
7.950

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Galaxy AI
Galaxy AI er spækket med funktioner. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google. Samsung Galaxy S23 kan blandt andet oversætte, mens et opkald er i gang og optimere dine beskeder, så de er helt korrekte. Du behøver heller ikke spilde tid på at finde det perfekte søgeord, da du kan søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger, og søgningen er i gang. Udforsk disse funktioner og meget mere AI med Samsung Galaxy S23.

En hastighed der er svær at slå
Samsung Galaxy S23 kommer med opdateringer i massevis. Samsung Galaxy S23 er udstyret med en Snapdragon 8 Gen 2 Pro, der er den hurtigste og kraftigste processor i en Samsung Galaxys hidtil. Processoren er mobilens hjerte og giver dig de korteste responstider og hurtigste håndtering på markedet. Derudover kan du tage flotte, skarpe billeder med en enorm detaljegrad, optage videoer i 8K og nyde det hele på en revolutionerende skærm.

Løft dine billeder til et nyt niveau
Det har aldrig før været lettere at tage gode billeder, med Galaxy S23 har Samsung endnu engang revolutionerede mobilens kamera. Kameraet er udstyret med kunstig intelligens, som løfter dine billeder til et helt nyt niveau. På bagsiden arbejder tre kameraer sammen om at tage imponerende billeder under alle forhold. Designet er skabt til at blive brugt og fås i 4 naturtro farver: fantom sort, creme, grøn og lavendel

Kamera med vanedannende funktioner
Kameraet er udstyret med Adaptive Pixel. En teknologi som kombinerer et billede fra hovedkameraet i høj opløsning på 50 megapixel med et lysstærkt billede på 12 megapixel. Kombinationen giver dig det bedste resultat, hver gang du bruger kameraet. 30 gange tættere på Detaljegraden bliver ikke mindre, selvom du zoomer. Grundet kunstig intelligens og lysfølsomme pixler er det muligt at zoome 30 gange tættere på end med tidligere Galaxy-mobiler. 3 gange optisk zoom sikrer, at billederne er detaljerede og klare, selv når du er zoomet helt ind. Nærbilleder bliver præcise, når kameraet tager dig med helt tæt på. Fang det helt rigtig øjeblik selv i mørke Du kender det nok? Du tager et billedet, men du misser momentet. Ikke længere. Med funktionen ”tag ét” fanger kameraet altid momentet ved automatisk at filme en sekvens, når du tager et billede. Den kunstige intelligens udvælger herefter de bedste billeder, klipper øjeblikke sammen og sænker hastigheden på dramatiske sekvenser. Minder skabes også i mørke. Samsung Galaxy S23 er udstyret med en lysfølsom sensor, der gør det muligt at forevige minder i mørket med en dybde og klarhed som aldrig før. Den forbedrede kamerasensor lader dig tage minder skabt i nattens mørke med ind i dagen. Fokus på det du ønsker Slut med photobombing! Med Object Eraser kan du nemt fjerne personer og genstande fra dine billeder. Du kan også tage portrætbilleder af dig og dine venner som gengiver virkeligheden, og med 3D-analyse af dybde og dimensioner vil dine selfies ligne billeder taget af en professionel fotograf. Del glæden Også når kameraet anvendes via. sociale medier er de mange funktioner tilgængelige. Så du kan poste TikToks i bedre og skarpere kvalitet end dine venner.

Videoer i 8K
Videoer som afspejler virkeligheden uanset forhold, med Samsung Galaxy S23 er det nu muligt at optage videoer i 8K. Det er ud med rystende og slørede videoer og ind med god kvalitet. Kameraet har 12-bit HDR som gengiver 60 milliarder farver og revolutionerer videooptagelserne til biografoplevelser. Du har også mulighed for at vælge et særligt fokus i dine videoer, med Auto Framing tilpasser kameraet sig det, du filmer. Mikrofonen samarbejder, så det du filmer, også er det, du hører.

Virkelighedsnær skærm
Samsung Galaxy S23 har en dynamiske Super AMOLLED skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz. Skærmen er revolutionerende for oplevelsen af en mobil, da den gengiver farver som aldrig før. Den høje opdateringsfrekvens giver dig øjeblikkeligt respons. Opdateringsfrekvensen tilpasses afhængig af, hvad du bruger din mobil til, på den måde øges batteritiden, da der ikke bruges unødvendig energi. Skærmen er utrolig lysstærk, op til 1750 nit, så du kan scrolle og streame problemfrit selv i kraftigt sollys.

Længere mellem hver opladning
Samsung Galaxy S23 batteri har høj kapacitet – 3900 mAh. Batteriet afkoder dine mobilvaner, så det kan spare på strømmen og holde længere mellem hver opladning. Med hurtigopladning-teknologien kan batteriet oplades til 50 procent på kun 30 minutter.

En hastighed der er svær at slå
Samsung Galaxy S23 er udstyret med en Snapdragon 8 Gen 2 Pro, det er den hurtigste og kraftigste processor i en Samsung Galaxys hidtil. Processoren er mobilens hjerte og giver dig de korteste responstider og hurtigste håndtering på markedet.

Gaming fra mobilen
Galaxy S23-serien er de bedste telefoner til gaming nogensinde. Hvis du tænker, det kan da ikke blive bedre end Galaxy S22-serien, så hør med: grundet de lysstærke Super AMOLLED skærme i høj opløsning, en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz og den hurtigste processor, er der ingen tvivl længere. Plus grafikprocessoren har 45 procent flere kræfter og et dobbelt så effektivt kølesystem, så du har et forspring allerede inden spillet starter.

Design du kan stole på
Samsung Galaxy S23 fås i fantom sort, creme, grøn og lavendel. Inspirationen til farverne er fundet i naturen, og mobilen er også designet til brug i naturen. Glasset er af Samsung hidtil stærkeste glas, Gorilla Glass Victus 2, og rammen er af robust aluminium, Armor Aluminum. Mobilen er stænk- og vandafvisende, så du kan altid bruge din mobil i regnvejr eller have mobilen ved siden af dig i badet. Hvis uheldet skulle være ude, og du taber din mobil i vand, så kan den holde i op til 30 minutter ad gangen på 1.5-meters dybde i ferskvand. Med de mange nye covers særligt designet til Samsung Galaxy S23 kan du beskytte din mobil yderligere.

Plads til mere & 5G
Samsung Galaxy S23 har en hukommelse på op til 256 GB, så du ikke skal fravælge eller slette noget, du ikke ønsker. Med Samsung Galaxy S23 kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

*Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Kamera
50 MP+ 10 MP+ 12 MP
Frontkamera
12 MP
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
2340 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
70,9 x 146,3 x 7,6 mm
Vægt
168 g
Styresystem
Android 13
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Nightography 2.0
  • Smooth og lysstærk skærmoplevelse
  • Qualcom Chipset & Snapdragon 8+ 2nd Gen Processor
  • Større og bedre kamera
  • Beskyt de følsomme informationer med Samsung Knox
  • Stort batteri så underholdningen kan vare i timevis
  • Hurtigere ladningstid