Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Black

Vælg farve
Galaxy AI er her!
30 mdr. OiSTER Afdrag
395 /md.
eller
Kontantpris
11.850
Mindstepris
11.850

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Galaxy AI
Galaxy AI er spækket med funktioner. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google. Samsung Galaxy S23 Ultra kan blandt andet oversætte, mens et opkald er i gang og optimere dine beskeder, så de er helt korrekte. Du behøver heller ikke spilde tid på at finde det perfekte søgeord, da du kan søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger, og søgningen er i gang. Udforsk disse funktioner og meget mere AI med Samsung Galaxy S23 Ultra.

Hurtig, hurtigere og hurtigst
Med Samsung Galaxy S23 Ultra får du den optimale smartphone, som tager niveauet højere end nogensinde før. Telefonen er udstyret med en Snapdragon 8 Gen 2 Pro, der er den hurtigste og kraftigste processor i en Samsung Galaxys hidtil. Processoren er mobilens hjerte og giver dig de korteste responstider og hurtigste håndtering på markedet. Med kameraet kan du tage billeder som en professionel og skærmkvaliteten er bedre end nogensinde før.

Tag billeder som en professionel
De fleste nyere mobiler er udstyrede med gode kameraer, men intet på markedet slår kameraet på Samsung Galaxy S23 Ultra. Endnu engang har Samsung formået at overgå alle tænkelige muligheder. Med ny kunstig intelligens har det aldrig været nemmere at tage billeder på professionelt niveau. De fire kameraer bag på telefonen arbejder sammen for at skabe det bedste resultat til dig. Kameraet har mange afhængighedsskabende nye features. Kameraet er udstyret med laserfokus, det fokuserer øjeblikkeligt. Kan tage skarpe billeder selv i nattens mørke, optage video i 8K og meget mere. Samsung Galaxy er designet i 4 nye smukke naturtro farver: fantom sort, creme, grøn og lavendel.

200 megapixel
Da Samsung Galaxy S22 Ultra blev lanceret, var det epokeskabende med 108 megapixel, men Samsung har endnu engang overgået sig selv. Med hele 200 megapixel producerer Samsung Galaxy S23 Ultra billeder med en imponerende detaljerigdom. Den høje opløsning gør blandt andet, at du kan beskære og forstørre dine billeder uden, at det har nogen indvirkning på billedernes kvalitet og detaljegrad. Du får en skarphed udover det sædvanlige.

100 gange tættere på
Detaljegraden bliver ikke mindre, selvom du zoomer. Space Zoom-systemet gør det muligt at zoome 100 gange tættere på end tidligere. Et kamera har aldrig taget dig tættere på begivenhedernes centrum. De dobbelt optiske zoomobjektiver med 3 og 10 gange optisk zoom sikrer, at billederne er detaljerede og klare, selv når du er zoomet helt ind. Galaxy S23 Ultra har den bedste zoom i hele Galaxy-serien. Mørket bliver lyst Minder skabes også i mørke. Samsung Galaxy S23 Ultra har det hidtil mest lysfølsomme kamera, der gør det muligt at forevige minder i mørket med en dybde og klarhed som aldrig før. Den forbedrede kamerasensor lader dig tage minder skabt i nattens mørke med ind i dagen. Fokus på det du ønsker Slut med photobombing! Med Object Eraser kan du nemt fjerne personer og genstande fra dine billeder. Du kan også tage portrætbilleder af dig og dine venner som gengiver virkeligheden, og med 3D-analyse af dybde og dimensioner vil dine selfies ligne billeder taget af en professionel fotograf. Fang det helt rigtig øjeblik Du kender det nok? Du tager et billedet, men du misser momentet. Ikke længere. Med funktionen ”tag ét” fanger kameraet altid momentet ved automatisk at filme en sekvens, når du tager et billede. Den kunstige intelligens udvælger herefter de bedste billeder, klipper øjeblikke sammen og sænker hastigheden på dramatiske sekvenser. Del glæden Også når kameraet anvendes via. sociale medier er de mange funktioner tilgængelige. Så du kan poste TikToks i bedre og skarpere kvalitet end dine venner.

Revolutionerende videokvalitet
Videoer som afspejler virkeligheden uanset forhold, med Samsung Galaxy S23 Ultra er det nu muligt at optage videoer i 8K. Det er ud med rystende og slørede videoer og ind med god kvalitet. Kameraet har 12-bit HDR som gengiver 60 milliarder farver og revolutionerer videooptagelserne til biografoplevelser. Du har også mulighed for at vælge et særligt fokus i dine videoer, med Auto Framing tilpasser kameraet sig det, du filmer. Mikrofonen samarbejder, så det du filmer, også er det, du hører.

Stærkt og intelligent batteri
Samsung Galaxy S23 Ultra batteri har enorm høj kapacitet – hele 5000 mAh. Batteriet afkoder dine mobilvaner, så det kan spare på strømmen og holde længere mellem hver opladning. Med hurtigopladning-teknologien kan batteriet oplades til 50 procent på kun 30 minutter. Via. PowerShare kan du dele din strøm med dine venner eller dit smartur, så ingen skal løbe tør for strøm igen.

Skærmkvalitet der overgår alt andet
Den dynamiske Super AMOLLED 2x-skærm har en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz. Skærmen er revolutionerende for oplevelsen af en mobil, da den gengiver farver som aldrig før. Den høje opdateringsfrekvens giver dig øjeblikkeligt respons og jævne overgange. Opdateringsfrekvensen tilpasses afhængig af, hvad du bruger din mobil til, på den måde øges batteritiden, da der ikke bruges unødvendig energi. Med Samsung Galaxy US23 Ultra er det muligt at scrolle og streame problemfrit selv i kraftigt sollys grundet den lysstærke skærm.

Hurtig, hurtigere og hurtigst
Samsung Galaxy S23 Ultra er udstyret med en Snapdragon 8 Gen 2 Pro, det er den hurtigste og kraftigste processor i en Samsung Galaxys hidtil. Processoren er mobilens hjerte og giver dig de korteste responstider og hurtigste håndtering på markedet.

Som skabt til gaming
Galaxy S23-serien er de bedste telefoner til gaming nogensinde. Hvis du tænker, det kan da ikke blive bedre end Galaxy S22-serien, så hør med: grundet de lysstærke Super AMOLLED skærme i høj opløsning, en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz og den hurtigste processor, er der ingen tvivl længere. Plus grafikprocessoren har 45 procent flere kræfter og et dobbelt så effektivt kølesystem, så du har et forspring allerede inden spillet starter.

Samsungs unikke S-pen
Den præcise S-pen følger med i købet af Samsung Galaxy S23 Ultra, med den kan du udfolde dig kreativt Pennen tager over, når dine fingre ikke slår til og giver en helt ny form for frihed. Du kan blandt andet tage noter direkte på mobilen eller give dine billeder et personligt præg. S-pennen gør det nemt at surfe rundt på mobilen og ramme de små taster.

Bygget til at blive brugt
Samsung Galaxy S23 Ultra fås i fantom sort, creme, grøn og lavendel. Inspirationen til farverne er fundet i naturen, og mobilen er også designet til brug i naturen. Glasset er af Samsung hidtil stærkeste glas, Gorilla Glass Victus 2, og rammen er af robust aluminium, Armor Aluminum. Mobilen er stænk- og vandafvisende, så du kan altid bruge din mobil i regnvejr eller have mobilen ved siden af dig i badet. Hvis uheldet skulle være ude, og du taber din mobil i vand, så kan den holde i op til 30 minutter ad gangen på 1.5-meters dybde i ferskvand. Med de mange nye covers særligt designet til Samsung Galaxy S23 Ultra kan du beskytte din mobil yderligere.

5G og Wi-Fi 6E
Med Galaxy S23 Ultra kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Desuden er mobilen udstyret med Wi-Fi 6E, så du kan streame og dele lynhurtigt og spille med minimal lagging overalt.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

*Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Kamera
200 MP+ 10 MP+ 10 MP+ 12MP+ Laser Fokus
Frontkamera
12 MP
Skærmstørrelse
6.8"
Skærmopløsning
3088 x 1440 pixels
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
78,1 x 163,4 x 8,9 mm
Vægt
233 g
Styresystem
Android 13
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Ét foto, mange billeder
  • Gør nat til dag
  • Smooth og lysstærk skærmoplevelse
  • Qualcom Chipset & Snapdragon 8+ 2nd Gen Processor
  • Større og bedre kamera
  • Beskyt de følsomme informationer med Samsung Knox
  • Stort batteri så underholdningen kan vare i timevis
  • Hurtigere ladningstid