Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S24 256GB Gray

Vælg farve
Galaxy AI er her!
30 mdr. OiSTER Afdrag
265 /md.
eller
Kontantpris
7.950
Mindstepris
7.950

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Et lysende kraftværk
Samsung Galaxy S24 lyser din verden op med Samsungs hidtil lyseste skærm. Så du kan bruge din nye mobil i al slags vejr uden besvær. Skærmen, kombineret med en imponerende processor og en dynamisk opdateringshastighed på op til 120 Hz, gør, at du får en mobil med en enorm kraft og styrke. Samsung Galaxy S24 kan købes på afbetaling rente- og gebyrfrit nu.

Fremtidens mobil
Samsung Galaxy S24 kommer til at ændre måden, vi bruger vores mobil på, og hvad vi forventer af smartphones fremover. Med Samsung Galaxy S24 har du mulighed for at opleve fremtidens mobil nu. Kunstig intelligens, kaldet Galaxy AI, skaber nemlig helt nye muligheder. Med Photo Assist kan du rette selv de mindste detaljer på dine billeder. Med Live Translate kan du blandt andet få oversat opkald, mens de er i gang. Og med Circle to Search with Google kan du søge helt uden ord.

Kamera
På bagsiden af Samsung Galaxy S24 sidder en hel række linser, som gør det muligt for dig at indfange og forevige hverdagens magi. Et vidvinkelkamera på 50 MP, et ultravidvinkelkamera på 12 MP og et 10 MP telekamera med 3x optisk zoom, så du både kan zoome helt tæt på enkelte objekter og få hele udsigten med. Takket være Nightography-teknologien kan du tage fantastiske billeder uanset lysforhold. Og med Enhanced Adaptive Pixel får dine billeder altid en naturlig farvetone.

Batteri
Du kan både game i timevis, streame serier og stene TikTok uden at bekymre dig om strøm. Samsung Galaxy S24 er nemlig udstyret med et batteri på hele 4000 mAh.

Ydeevne og 5G
Mobilen drives af Exynos 2400-processor, der giver en problemfri oplevelse med en enorm kraft. Samsung Galaxy S24 giver dig også mulighed for at udnytte det hurtige 5G netværk. Med en effektiv processor og et hurtigt netværk er der ikke grænser for, hvad du kan udrette.

Skærm
Samsung Galaxy S24 er udstyret en 6,2 tommer FHD+ skærm fra kant-til-kant med afrundede hjørner. Skærmen har Samsungs hidtil lyseste skærmstyrke, så alt står soleklart selv i bragende sollys. Med en dynamisk opdateringshastighed på 120 Hz kan du se frem til et hurtigt og brugervenligt flow.

Design
Designet er bygget til at holde, så du kan nyde din mobil mange år fremover. Samsung Galaxy S24 er IP68-klasiciferet, hvilket betyder, at den er støv- og vandafvisende. Du kan vælge mellem fire forskellige farver: gul, violet, grå og sort.

Samsung Knox
Samsung Galaxy S24 indeholder selvfølgelig Samsung Knox. Så dine oplysninger forbliver dine, og du trygt kan benytte din nye mobil. Med Samsung Knox er al din data beskyttet takket være integreret sikkerhed i flere lag.

*S-Pen medfølger kun ved køb af Galaxy S24 Ultra. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Kamera
50 MP Wide, 10 MP Tele (3X), 12 MP UW
Frontkamera
12 MP
Skærm
6.2" FHD+
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
70,6 x 147,0 x 7,6 mm
Processor
Exynos 2400
Netværk
5G
Batteri
4.000 mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Galaxy AI
  • 50 MP-kamera, Nightography Zoom & Photo Assist
  • Exynos 2400 Processor
  • Større og bedre batteri
  • Blød og lys skærmoplevelse