Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S24 Plus 512GB Gray

Vælg farve
Udsolgt
Galaxy AI er her!
30 mdr. OiSTER Afdrag
353 /md.
eller
Kontantpris
10.590
Mindstepris
10.590

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Et nyt level for smartphones
Galaxy AI sætter nye standarder for, hvad en mobil kan. Med Samsung Galaxy S24+ får du altså en banebrydende mobil, der hurtigt kan forbedre dine billeder og oversætte igangværende opkald. Udover alt det nye får du selvfølgelig også alt det, du kender og elsker Samsung for - skarpe kameraer, solidt design og Samsung Knox. Samsung Galaxy S24+ kan købes på afbetaling rente- og gebyr frit nu.

Altid detaljerige billeder
Kameraet på Samsung Galaxy S24+ gør dig med et klik til professionel fotograf. På bagsiden sidder et vidvinkelkamera på 50 MP, et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 10 MP telekamera med 3x optisk zoom. Linserne sikrer sammen med avancerede teknologier som Nightography og Enhanced Adaptive Pixel, at du tager knivskarpe detaljerige billeder i alle lysforhold og altid får en naturtro farvetone. AI er også med til at sikre dig, at du kan vinke farvel til dårlige billeder. Med Photo Assist kan du nemt ved hjælp af kunstig intelligens forbedre, rette og skabe fantastiske billeder.

Galaxy AI
Galaxy AI er spækket med funktioner. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google. Samsung Galaxy S24+ kan blandt andet oversætte, mens et opkald er i gang og optimere dine beskeder, så de er helt korrekte. Du behøver heller ikke spilde tid på at finde det perfekte søgeord, da du kan søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger, og søgningen er i gang. Udforsk disse funktioner og meget mere AI med Samsung Galaxy S24+.

Batteri
Samsung Galaxy S24+ er udstyret med et batteri på 4900 mAh. Det kraftfulde batteri sikrer, at du kan scrolle, streame, game og browse i timevis uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Din nye mobil kommer med andre ord sjældent til at have brug for tid i opladeren.

Ydeevne og 5G
Mobilen drives af Exynos 2400-processor, der giver en problemfri oplevelse med en enorm kraft. Samsung Galaxy S24+ giver dig også mulighed for at udnytte det hurtige 5G netværk. Med en effektiv processor og et hurtigt netværk er der ikke grænser for, hvad du kan udrette.

Skærm
Samsung Galaxy S24+ er udstyret en 6,7 tommer QHD+ skærm fra kant-til-kant med afrundede hjørner. Skærmen har Samsungs hidtil lyseste skærmstyrke, så alt står soleklart selv i bragende sollys. Med en dynamisk opdateringshastighed på 120 Hz kan du se frem til et hurtigt og brugervenligt flow.

Design
Designet er bygget til at holde, så du kan nyde din mobil mange år fremover. Samsung Galaxy S24+ er IP68-klasiciferet, hvilket betyder, at den er støv- og vandafvisende. Du kan vælge mellem tre forskellige farver: violet, grå og sort.

Samsung Knox
Samsung Galaxy S24+ indeholder selvfølgelig Samsung Knox. Så dine oplysninger forbliver dine, og du trygt kan benytte din nye mobil. Med Samsung Knox er al din data beskyttet takket være integreret sikkerhed i flere lag.

*S-Pen medfølger kun ved køb af Galaxy S24 Ultra. Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Kamera
50 MP Wide, 10 MP Tele (3X), 12 MP UW
Frontkamera
12 MP
Skærm
6,7" QHD+
Intern hukommelse
512GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12 GB
Størrelse
75,9 x 158,5 x 7,7 mm
Processor
Exynos 2400
Netværk
5G
Batteri
4.900 mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Galaxy AI
  • 50 MP-kamera, Nightography Zoom & Photo Assist
  • Exynos 2400 Processor
  • Større og bedre batteri
  • Blød og lys skærmoplevelse