Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Fold3 512GB Green

Vælg farve
Udsolgt
Fold din smartphone sammen!
3 mdr. OiSTER Afdrag
4.980 /md.
eller
Kontantpris
14.940
Mindstepris
14.940

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En foldbar 5G-mobil i luksusklassen!
Med den nye Samsung Galaxy Z Fold3 får du en robust 5G-mobil i klasse for sig selv. Fold3 er produceret i Samsungs stærkeste aluminium nogensinde, og med en maksimal styrke der fuldender mobilen. Fold3 er en af de nyeste modeller inden for foldbare mobiler og lukker i den grad op for en ny verden.

Mobil og tablet i ét!
Den nyeste Galaxy Fold3 er både en mobil – og en tablet. Den skiller sig ud fra andre mobiler pga. dens foldbare design, der giver dobbelt så mange muligheder. Udvendigt har du en skærm på 6,2”, når du åbner mobilen, mødes du af en stor AMOLED Infinity Flex-skærm med hele 7,6” fyldt med funktioner, der kun venter på at blive udforsket.

Fold3 er designet til at give dig den bedste oplevelse, både når det gælder design, men også lyd. Kvalitetslyden er leveret af Dolby Atmos og stereohøjttalerne.

Hele fem skarpe kameraer!
Galaxy Fold3 er udviklet med hele fem skarpe kameraer, som er anbragt tre forskellige steder på enheden. Du kan derfor med Fold3 tage billeder og optage videoer som aldrig før. Indfang de hyggeligste ferie-øjeblikke eller skyd kvalitetsportrætter af familien med den smarte portrætfunktion, mulighederne er uendelige.

Telefonen fra Samsung er bygget med et Ultravinkelkamera på 12 megapixel, et vidvinkelkamera på 12 megapixel, et telefotokamera på 12 megapixel og et frontkamera på 10 megapixel. Du kan derfor nemt forevige alle dine bedste øjeblikke med Galaxy Fold3!

Flex Mode-Kamera
Funktionen Flex Mode-Kamera sørger for, at du altid kan finde den bedste vinkel, imens telefonen fungerer som sit eget stativ. Du kan derfor lægge telefonen på en overflade og nemt få taget det næste familiebillede, uden at nogen behøver at holde telefonen.

Telefonen fra Samsung er bygget med et ultravinkelkamera på 12 megapixel, et vidvinkelkamera på 12 megapixel, et telefotokamera på 12 megapixel og et frontkamera på 10 megapixel. Du kan derfor nemt forevige alle dine bedste øjeblikke med Galaxy Fold3!

Nattilstand og Night Hyperlapse
Der er ingen grund til bekymring, når mørket falder på, du kan nemlig takket være kunstig intelligens fortsat skyde skarpe og lyse billeder, selv i mørke.

Indfang nattens lys med bag- og frontkameraerne. Nogle sekunder med billeder taget med lang eksponering kan forvandles til en imponerende timelapse-optagelse med smukke lysmønstre.

Director’s View
Front- og bagkameraerne kan optage samtidig, og du kan derfor indfange dine flotteste øjeblikke fra flere vinkler på samme tid. Du kan nu optage professionelle videoer fra din egen mobiltelefon.

Du kan nu multitaske med din smartphone!
Imens du chatter med dine venner, læser de seneste mails eller noget helt tredje, vil du også samtidig kunne se en YouTube video eller din favorit Netflix-serie. Det er nemlig muligt at dele hovedskærmen imellem 3 forskellige apps, så du nemt kan lave flere ting på din Fold3 samtidig. Ydermere kan du have yderligere fem apps i pop op-vinduer. Du kan gemme appgrupper, så du kun er et klik væk fra en computeragtig oplevelse.

Den første vandafvisende foldbare mobil
Med en IPX8-klassificering betyder det, at telefonen er den første foldbare mobil der kan tåle at blive våd. Du kan derfor sagtens folde telefonen ud, selvom det regner.

S PEN FOLD EDITION
Samsung har udviklet verdens første S Pen til en foldbar mobil. Det giver dig muligheden for at arbejde smartere og for eksempel skrive noter imens du ser en video eller en præsentation. Det er ideelt når skærmen kan deles i to.

Kamera
12MP+12MP+12MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.2"
Skærmopløsning
1768 x 2208 pixels
Intern hukommelse
512 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12GB RAM
Størrelse foldet
158.2 x 67.1 x 14.4-16 mm
Størrelse ufoldet
158.2 x 128.1 x 6.4 mm
Vægt
271 g
Styresystem
Android
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter