Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Mi 11

Vælg farve
Udsolgt
Billeder i høj kvalitet!
30 mdr. OiSTER Afdrag
166 /md.
eller
Kontantpris
4.980
Mindstepris
4.980

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Inklusiv robotstøvsuger: Med mobilen følger den smarte robotstøvsuger Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential til en værdi á 1.699,-. 

Mi11 er produceret af Xiaomi, og er en af de smalleste og letteste modeller hidtil.  

Xiaomi Mi11 er lanceret med den nyeste banebrydende software og den Avancerede AI, der giver dig muligheden for at skyde billeder og videoer som en professionel. Kameraet har tre linserer; et 108 MP hovedkamera, en 123°-ultravidvinkellinse på 13 MP og telemacro-kameraet på 5 MP. Billeder har derfor aldrig været mere klare og skarpere end nu!

Med den nyeste Qualcomm® SnapdragonTM 888 mobile platform og banebrydende 5 nm processor teknologi, er Xiaomi’s nyeste skud på stammen hurtigere end nogensinde før. Du kan derfor forvente et performanceniveau, der ikke kan andet end at leve op til alle forventningerne.

Der er tale om en smartphone, der er udviklet med en masse fantastiske specifikationer og er blandt andet i samarbejde med Harmon Kardon udstyret med dual højtalere, hvilket giver den bedste lydoplevelse i højeste kvalitet.

Kamera
108 MP + 13 MP + 5 MP
Frontkamera
20 MP
Skærmstørrelse
6.81"
Skærmopløsning
1440 x 3200 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
164.3 x 74.6 x 8.1 mm
Vægt
196 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Tag billeder som en instruktør (108 MP kamera)
  • Xiaomis mest avancerede skærm
  • Super performance – Snapdragon 888
  • Harmon Kardon lyd
  • 5G klar