Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi 12 Pro 256 GB Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
266 /md.
eller
Kontantpris
7.980
Mindstepris
7.980

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Knivskarpt design kombineret med robusthed og høj funktionalitet. Det er hvad du kan forvente af din nye Xiaomi 12 pro.

Triplekamera med hovedsensor
Der stilles efterhånden ekstrahøje krav til kameraet i vores telefoner, da det ofte er det eneste, vi har. Her vil kameraet i Xiaomi 12 pro ikke skuffe dig. Telefonen er nemlig blandt andet udstyret med et banebrydende triplekamera inklusiv et 50 MP hovedkamera. Xiaomi har i denne telefon derudover formået at forbedre hovedkameraets lysoptagelsesfunktioner med 120% sammenlignet med den tidligere Xiaomi 11 generation. Xiaomi 12 pro er også udstyret med den avancerede AI-algoritme, som muliggør professionelle specialeffekter og kreative muligheder såsom Xiaomi ProFocus og OneClick AI cinema.

Skærm
Xiaomi 12 pro er nyskabende, og med sin 6,73” WQHD+ AMOLED-skærm med en 3200 x 1440 opløsning rammer Xiaomi 12 pro en hårfin balance mellem at have en strålende og farverig skærm, samtidigt med den er blandt de mest energieffektive i sin kategori.

Lynhurtig opladning
Xiaomi 12 pro er udstyret med en 120 W Xiaomi HyperCharge-teknologi, og den kan prale af at have branchens første 120 W-enkeltcellebatteri. Med intelligent opladning om natten, indlærer Xiaomi pro din daglige opladningsrutine, så den derigennem kan optimere telefonens langsigtede batteritilstand. Du får altså en telefon, der holder ekstra godt på batteriet og er lynhurtig til at oplade, så du altid har strøm på mobilen, når du skal bruge den 

Størrelse
74.6 x 163.6 x 8.16 mm
Vægt
205 g
Skærmstørrelse
6,73"
Skærmoplysning
3200 x 1440 pixels
Intern hukommelse
256 GB
RAM
12 GB
Kamera
50 Megapixels
Front kamera
32 MP
5G
Ja
Styresystem
Android 12
Processor
Snapdragon 8 Gen 1
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter