Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Mi 11T Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
154 /md.
eller
Kontantpris
4.620
Mindstepris
4.620

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Xiaomi 11T er en smartphone, der byder på utrolig mange fantastiske features, som vil løfte din mobiloplevelse til helt nye niveauer.

For mange er kameraet i ens mobil blevet det eneste kamera, som vi har, og derfor er der ofte høje krav til netop denne feature. Med AI intelligent fotografering og et klik AI movie er Xiaomi 11T fuldt udstyret til at fange betagende stillbilleder eller videoer på farten.

Audio Zoom tilføjer en helt ny dimension til dine videoer, så du kan zoome ind på objekter og nyde en fordybende lyd. Xiaomi 11T fremmer Xiaomi’s anerkendte kamerateknologier i stor stil. Udstyret med en 108MP vidvinkel, 2x telemakro og 120 °ultra vidvinkel kamera, lader 11T dig fange hurtige momenter og filmiske oplevelser.

Når du er færdig med at tage billeder og video, så vil du opdage, at det er fantastisk at vise dem frem på Xiaomi 11T’s imponerende 6,67” 120Hz flad AMOLED skærm udstyret med TrueColor. De 1000 nits top lysstyrke Xiaomi 11T har betyder, at dit indhold altid vil være klart.

Den 120Hz AdaptiveSync skærm kan nå op til en ultrahøj 480Hz berørings hastighed, der især er egnet til at give dig en fordel, mens du spiller. Samtidig har Xiaomi 11T det slanke design, du forventer af et kreativt værktøj i høj kvalitet.

Og skyhøj hastighed er egentlig et element, der gennemsyrer Mi 11T. Med nyeste MediaTek og den banebrydende 5 nmp processor-teknologi er der fuld fart på mobilen. Det gælder også, når du sætter Xiaomi Mi 11T på overarbejde, hvor telefonens LiquidCool varme-spredsningssystem sikrer, at mobilen ikke bliver overophedet, når du spiller spil eller bruger andre funktioner, der kræver lidt ekstra.

Med Xiaomi 11T går du aldrig glip af noget. Med 67W turbo opladning, og et batteri på 5000mAh, kan du oplade batteriet til 100% på bare 36 minutter.

Kamera
108MP + 8MP + 5MP
Front Kamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.67"
Skærmoplysning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Størrelse
76.9 x 164.1 x 8.8
RAM
8 GB
Vægt
203 g
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Kamera med 108MP og et klik AI
  • 120Hz AMOLED
  • 67W turbo oplader