Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Redmi 10 5G Graphite Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
63 /md.
eller
Kontantpris
1.890
Mindstepris
1.890

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Xiaomi Redmi 10 5G er en 5G smartphone, der blandt andet med sit fænomenale kamera og sin 6,58” skærm, gør din mobiloplevelse til noget helt særligt.

5G
Denne telefon understøtter 5G, som er under udrulning i Danmark. Det betyder, at du med 5G får downloads i helt nye hastigheder og streaming i topklasse.

50 MP hovedkamera
Denne smartphone er udstyret med et 50 MP hovedkamera med høj opløsning til at fotografere og filme i ultrahøj kvalitet. Derudover får du et 2MP dobbeltkamera, hvilket betyder, at du med dine billeder opnår en naturlig sløringseffekt af baggrunden på dine portrætsfotos. Derudover får du også det populære Night Mode, så kvaliteten af dine fotos ikke forringes af dårlige lysforhold. Night Mode belyser nemlig dine fotos, når de udefra stående forhold ikke er optimale. Som prikken over i’et, får du med denne telefon det populære Movie Frame, som giver dine videoer og fotos en filmisk effekt.
 
18W hurtigopladning
Xiaomi Redmi 10 5G er udstyret med et stort 5.000 mAh batteri, som sørger for, at batteriet holder hele dagen. Det svarer til 189 timers musikafspilning eller 22 timers videoafspilning. Med 18W hurtigopladning og en 22,5W medfølgende oplader, hjælper denne telefon dig nemt igennem dagen.

Skærm
Den store 6,58” Dot Drop-skærm med 90Hz får du en knivskarp skærmoplevelse. Telefonen er udstyret med AdaptiveSync-teknologien, som optimerer opdateringshastigheden ud fra det sete indhold for at reducere strømforbruget og samtidigt forlænge batteriets levetid.

Størrelse
164 x 76,1 x 8,9 mm
Vægt
200 g
Skærmstørrelse
6,58"
Skærmoplysning
1080 x 2408 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Max ekstern hukommelse
512 GB
RAM
4 GB
Kamera
50MP + 8MP + 2MP
Frontkamera
8MP
Styresystem
Android 11, MIUI 12.5
Processor
MediaTek Helio G88

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G
  • 50 MP hovedkamera
  • Hurtigopladning