Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 11 Pro Max 256 GB Midnight Green

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
211 /md.
eller
Kontantpris
6.330
Mindstepris
6.330

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Den nye iPhone har et kamerasystem med ultra vidvinkel, vidvinkel og telekameraer. Det giver dig utroligt mange muligheder for at tage fantastiske billeder og film. Denne iPhone 11 Pro Max har batteri, der kan holde en hel dag. Den har også en endnu mere kraftfuld chip, der gør det muligt at bruge sin iPhone, præcis som man ønsker.

Nyt kamerasystem med tre linser

Du har tre 12 MP linser med forskellige fokallængder, så du kan skyde, præcis som du ønsker. Optag utrolig 4K og slowmotion film. Skift til nattilstand og skyd smukke billeder også i dæmpet belysning.

Bedste iPhone-skærm til dato

En 6,5" Super Retina XDR-skærm giver krystalklare detaljer og booster iPhone-skærmens klarhed til helt nye niveauer.

Verden’s mest kraftfulde smartphone

A13 Bionic-chip er verden’s mest kraftfulde smartphoneprocessor. Chippen har kunstig intelligens og maskinindlæring for at øge den glatte operation og forbedre batteriets levetid.

Størrelse
158 X 77,8 X 8,1
Processor
Apple A13 Bionic
Skærmtype
6,5" Super Retina XDR-skærm
Megapixel
Tre 12 MP kameraer: vidvinkel, ultravidvinkel og tele
Hukommelse
256 GB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter