Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32 GB

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
270 /md.
eller
Kontantpris
810
Mindstepris
810

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Enkel, lille og prisvenlig er det, som kendetegner denne Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Den perfekte tablet til børnene, som er nem at bruge til en fornuftig pris.

Skærm
Skærmens opløsning er af høj kvalitet og kombineret med en høj lysstyrke, får du en oplevelse udover det sædvanlige. Skærmens rektangulære form kommer særligt til sin ret, når du ser film, serier og videoer.

Design
Det er ikke kun det indre, der spiller. Samsung Galaxy Tab A7 Lite’s design, vil gøre dig tilfreds. Tabletten er lille nok til at ligge perfekt i hånden – også over længere tid – pga. sin slanke krop på kun 8 mm tykkelse. Du får desuden det optimale ud af skærmen, fordi rammen kun er på 8 mm., så du får virkelig noget indhold, der spiller.

Børnevenlig
Samsung Galaxy Tab A7 Lite er en sikker og børnevenlig tablet. Den sikrer nemlig dit indhold med Samsung Knox. Sikkerhedsnettet består af en kombination af hardware- og sikkerhedsbarrierer. Tab A7 har desuden ansigtsgenkendelse, som er praktisk i hverdagen. Du kan derfor efterlade de små alene med tabletten. Med Samsung Kids søger du for, at ungerne ikke støder på upassende indhold eller roder i dine egne filer.

Skærmstørrelse
212.5 x 124.7 x 8 mm
Vægt
366 g
Skærmstørrelse
8,7"
Skærmoplysninger
800 x 1340 pixels
Intern hukommelse
32 GB
Ekstern hukommelse MAX
MicroSD, op til 1TB
Kamera
8 MP
Netværk
4G LTE
GPS
Ja
WIFI
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter