Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Gorunner Sup Board Flower

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
590 /md.
eller
Kontantpris
1.770
Mindstepris
1.770

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Paddleboardet er produceret af den danske virksomhed GoRunner. Det er oppusteligt og har en maks. Belastning på op til 150 Kg. SUP boardet er et af markedets bedste og er derfor helt perfekt til at håndtere store bølger. Der medfølger derudover tre finner, som gør det nemt og manøvredygtigt på vandet. Grundet størrelsen på boardet, kan du sagtens både sidde og lægge dig, såfremt du har lyst til det.

SUP boardet er inklusiv den smarte Double Action Pumpe, og du vil derfor hurtigt være klar til en tur på bølgerne.

Det kommer i 3 flotte design - turtle, flower og shark. Du kan derfor vælge præcis det design der passer til netop din stil!

Varen er en outlet vare! Det vil sige at varen er kommet retur, og derfor kan indpakningskassen godt være beskadiget. Men frygt ej vi har tjekket varen og den er fuldt funktionsdygtig. Der kan dog være enkelte skrammer/ridser hist og her.

 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter