Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Mini 5th generation 64 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.070 /md.
eller
Kontantpris
3.210
Mindstepris
3.210

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

iPad mini er kendt og elsket for sin størrelse og sine egenskaber. Og nu er der endnu flere grunde til at holde af den. A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 7,9" Retina-skærm med True Tone.1 Og understøttelse af Apple Pencil2 , der lader dig få dine bedste idéer ned på skærmen, så snart de melder sig.

Den populære 7,9" iPad mini kan mere end nogensinde før.1 Den har A12 Bionic-chippen med Neural Engine, der anvender maskinlæring i realtid til at forbedre den måde, du oplever billeder, spil, augmented reality (AR) m.m. på. En smuk Retina-skærm med True Tone, som gør det behageligt at se på skærmen under alle lysforhold. Understøttelse af Apple Pencil.2 Wi-Fi og 4G LTE Advanced.3 Et 8 MP kamera på bagsiden og 7 MP FaceTime HD-kamera. Plus batteritid til en hel dag4, Touch ID og Apple Pay samt over en million apps til iPad i App Store – alt sammen i en iPad, du kan have i én hånd.

Størrelse
203.2 x 134.8 x 6.1
Skærmstørrelse
7,9"
Processor
Apple A12 Bionic
Megapixel
8MP
Hukommelse
64 GB
Trådløs forbindelse
Wi-Fi
Bluetooth
Ja, 5.0, A2DP, EDR
Årgang
2019

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter