Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Pro 11 3rd gen 256 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
150 /md.
eller
Kontantpris
4.500
Mindstepris
4.500

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

M1-chippen
Takket være M1 er iPad Pro den hurtigste enhed i sin kategori. Den er designet til at få fuldt udbytte af en mesterlig ydeevne og specialtilpassede teknologier som f.eks. den avancerede billedsignalprocessor og arkitekturen til samlet hukommelse i M1. Og fordi M1 er utroligt energieffektiv, har iPad Pro stadig et let og slankt design og batteri til hele dagen. Lige så kraftfuld, som den er bærbar.

Hurtigere ydeevne og grafik
8-core CPU'en på M1-chippen leverer op til 50 procent hurtigere ydeevne. Og M1 har en enestående 8-core GPU, som giver iPad Pro op til 40 procent hurtigere grafisk ydeevne. Så du kan bygge avancerede AR-modeller, spille spil med grafik i konsolkvalitet selv ved høje billedhastigheder og meget mere.

Bærbar og perfekt ned til mindste pixel
Behagelig at se på. Og bære på. Liquid Retina-skærmen på 11" iPad Pro er ikke bare en fryd at se på og nem at have med rundt. Den har også utroligt avancerede teknologier som f.eks. ProMotion, True Tone, bredere farveområde (P3) og nærmest ingen genskin. Det får alt til at se fantastisk ud og føles mere responsivt.

Mini‑LED'er
Apple har opnået en ekstremt høj lysstyrke ved at placere en stor mængde LED-lamper på hele bagsiden af skærmen. For at få plads til dem i den utroligt slanke iPad Pro har Apple brugt specialudviklede mini-LED'er, som er 120 gange mindre end forrige generation. Og særlige optiske film og lysspredere fordeler lyset mere effektivt, så det kan være i et tyndt design.

Hæsblæsende hurtig forbindelse
iPad har altid været utroligt nem at tage med og har superhurtige forbindelsesmuligheder via Wi‑Fi og mobilnetværk.

Ultravidvinkelkamera med I fokus-funktion
iPad Pro har et nyt ultravidvinkelkamera med en 12 MP sensor og et 122-graders synsfelt, som gør det perfekt til FaceTime og den nye funktion I fokus. Det er også ideelt til at tage skønne selfies med Portræt-funktion. Og så arbejder det sammen med TrueDepth-kameraet og Face ID om at låse op for iPad Pro på en sikker måde.

I fokus
Den helt nye I fokus-funktion bruger ultravidvinkelkameraet og maskinlæring til at ændre den måde, du laver videoopkald på. Når du bevæger dig rundt, panorerer kameraet automatisk med for at holde dig i midten af billedet. Visningen udvides, hvis der kommer flere med på opkaldet, og zoomer ind, hvis de smutter igen. I fokus fungerer med FaceTime og apps til videomøder og gør det til en endnu mere engagerende oplevelse.

Professionelle kameraer
Du kan skyde perfekte billeder og videoer med vidvinkelkameraet og ultravidvinkelkameraet eller kaste dig ud i en filmproduktion med flere kameraer. Og med den endnu stærkere ISP i M1-chippen har iPad Pro nu fået Smart HDR 3.

LiDAR
LiDAR-scanneren måler, hvor lang tid det tager lys at ramme en genstand og blive reflekteret tilbage igen. På den måde kan den lave en digital model af et hvilket som helst rum og åbne op for medrivende AR-oplevelser. Og så arbejder den sammen med den kraftfulde ISP om at finindstille fokus på billeder og videoer i svagt lys og reducere lukkertiden.

Lynhurtige forbindelser
Slip kreativiteten løs. Thunderbolt er den hurtigste og mest alsidige port nogensinde på iPad. Den fungerer med eksisterende USB‑C-stik og kan bruges med en omfattende serie af højtydende tilbehør til iPad Pro, bl.a. hurtige eksterne lagringsenheder, skærme og docks. Overfør store filer, eller brug Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

Skærmstørrelse
17.85 cm x 0.59 cm x 24.76 cm
Skærmstørrelse
11"
Vægt
466 g
Front kamera
12 MP
Bagkamera
10 MP
Processor
Apple M1 (8 kerner)
RAM
8 GB
Intern hukommelse
256 GB
Batteritid
10 timer

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter