Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 11 64 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2019 model!
30 mdr. OiSTER Afdrag
155 /md.
eller
Kontantpris
4.650
Mindstepris
4.650

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Apples nye kamerasystem i iPhone 11, giver dig en masse nye muligheder. Der er nu et dobbeltkamera med både vidvinkel og ultravidvinkel med forbedret nattilstand, portrætfunktion og 4K-video med op til 60 billeder i sekundet.

Alt indhold bliver vist på en naturtro 6,1” Liquid Retina-skærm, pakket ind i lækre materialer der gør den vandtæt i op til 30 minutter ned til 2 meters dybde.

A13 Bionic-chip er hjernen i iPhone 11, der udover at levere en uovertruffen performance også giver længere batteritid end tidligere. Skulle du alligevel løbe tør for strøm, har mobilen også hurtigopladning, så du på kort tid er klar igen.

OBS! Til Apples iPhone 11 medfølger IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
12MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
1792 x 828 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
-
Størrelse
150,9 x 75,7 x 8,3 mm
Vægt
194 g
Styresystem
iOS 13

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Ultravidvinkel kamera
  • 4K video med 60 FPS
  • "Slofies"