Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 13 Pro Max 512 GB Graphite

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
2.600 /md.
eller
Kontantpris
7.800
Mindstepris
7.800

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

3 Pro og nu med verdens hurtigste chip i en smartphone

Apple har lanceret deres nyeste skud på stammen. iPhone 13 Pro & 13 Pro Max er blandt andet udviklet med A15 Bionic, som er den hurtigste chip der nogensinde er set i en smartphone. Du får en mobiloplevelse der i den grad lever op til de højeste standarder når det gælder smartphones!

 

Eksklusivt design, kirurgisk stål & Ceramic shield

Man kan næsten ikke undgå at falde for Apples endnu engang stilfulde og eksklusive design. iPhone 13 Pro er udviklet med Ceramic Shield, som er stærkere end noget andet smartphone-glas. Du kan vælge mellem fire eksklusive farver; skyfri blå, sølv, guld & sort. iPhone 13 Pro er denne gang også forstærket med kirurgisk stål.

 

Vandafvisende og IP68-certificeret

iPhone 13 Pro er med en IP68-certificering også vandafvisende. Rent praktisk betyder det, at den kan klare at befinde sig 30 minutter under vand ved en dybde på 6 meter.

 

Tag professionelle billeder og makrofotos med din iPhone!

Apple har i den grad opgraderet kameraet og redesignet autofokussystemet på den nye iPhone 13 Pro & 13 Pro Max. Grundet den nytænkende intelligente software og den hurtige A15 Bionic chip, så er det muligt at tage professionelle billeder hvor selv de mindste detaljer kommer tydeligt til syne. Du har derfor altid mulighed for at tage skarpe billeder helt tæt på.

Kamera
12MP+12MP+12MP
Frontkamera
12MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmstørrelse
2532 x 1170 pixels
Intern hukommelse
512 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
71,5 x 146,7 x 7,7 mm
Vægt
203 g
Styresystem
iOS 15

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter