Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone Xr 64 GB White

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
101 /md.
eller
Kontantpris
3.030
Mindstepris
3.030

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Stilrent design og knivskarp skærm!

Med iPhone XR skal du ikke gå på kompromis med funktioner eller design, den er naturligvis designet i Apples stilrene look, med en Liquid Retina LCD-skærm der går kant til kant. Telefonen er udviklet af materialer i form af glas og aluminium, der ud over er iPhone XR vand- og støvafvisende.

 

Intelligent kamerasystem

iPhone XR er samtidig udviklet med et intelligent kamerasystem, der gør det muligt at forevige alle dine skønneste minder. Uanset om du tager portrætfotos, familiebilleder eller landskabsbilleder, vil de altid se knivskarpe ud. Grundet den helt nye dybdekontrol, vil du opleve at billederne står skarpt - også når der er svage lysforhold.

 

Hurtig og effektiv

En af de smarte features i iPhone XR er naturligvis Face ID. Du kan derfor nemt og hurtigt låse din telefon op, helt uden at skrive en adgangskode. iPhone XR er derudover udviklet med den hurtige og intelligent A12 Bionic chip, der også medfører til en betydeligere forlænget batteritid.

Alt i alt en fantastisk telefon med alt du behøver.

Kamera
12 MP
Frontkamera
7 MP
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
828 x 1792 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
3 GB
Størrelse
150.9 x 75.7 x 8.3 mm
Vægt
194 g
Styresystem
iOS 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Hurtig opladning
  • Face ID