Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone Xs 64 GB Space Grey

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
123 /md.
eller
Kontantpris
3.690
Mindstepris
3.690

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Stilrent design og kant-til-kant Super Retina skærm!

iPhone XS-modellerne er udstyret med en elegant Super Retina-skærm i en kant-til-kant udgave. Designet lever op til Apples forgængere, og er naturligvis udviklet i et stilrent look. Det er især den rustfrie ramme der skaber et strømlinet og elegant design. Derudover er iPhone XS-modellerne IP68-certificeret der betyder, at de er støv- og vandafvisende samt kan tåle en maksdybde på 2 meter i hele 30 minutter.

 

Banebrydende kamera

Du kan nu tage billeder som aldrig før med din iPhone.  Med det fantastiske 12 MP dual-kamera, kan du tage billeder i højkvalitet og dermed forevige alle de bedste øjeblikke. Du får et væld af funktioner som for eksempel portrætfunktionen, portrætlys, dybdekontrol samt muligheden for at filme videoer i slowmotion.

 

Hurtig og effektiv

En af de smarte features i iPhone XS er naturligvis Face ID. Du kan derfor nemt og hurtigt låse din telefon op, helt uden at skrive en adgangskode. iPhone XS er derudover udstyret med den hurtige og intelligent A12 Bionic chip, der udover at sørge for en betydeligere forlænget batteritid også giver telefonen fuld fart på.

Alt i alt en fantastisk telefon med alt du behøver.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
7 MP
Skærmstørrelse
5.8"
Skærmopløsning
1125 x 2436 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
4 GB
Størrelse
143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Vægt
177 g
Styresystem
iOS 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Face ID
  • Trådløs opladning med Qi-oplader
  • A12 Bionic Chip