Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola Edge 128 GB 5G Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
94 /md.
eller
Kontantpris
2.820
Mindstepris
2.820

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Endless Edge skærm og Full HD opløsning!

Motorola Edge 5G er udviklet med den hurtige og effektive Snapdragon 765 octa-core processor, der i den grad sørger for en ekstraordinær mobiloplevelse. Skærmen er en 6,7" Endless Edge skærm med Full HD opløsning, så du i høj kvalitet kan streame alle dine yndlingsfilm- og serier samt se alle de fantastiske billeder du har taget med telefonens kamera.

Tredobbelt kamera

Edge 5G kommer med et tredobbelt kamera på bagsiden, heraf et 64 MP hovedkamera, et 16 MP ultravidvinkel kamera og et 8 MP telefotokamera. Grundet Quad Pixel teknologien vil kameraet indfange mere lys når billedet tages, så du også kan tage billeder selvom belysningen ikke er i top.

Selfiekameraet er udviklet med 25 MP.

Hurtig opladning og vandresistent

Telefonen er IP54 certificeret, hvilket betyder den er støv- og spuletæt. Den understøtter derudover hurtigopladning og har et batteri med 4.500 mAh.

Kamera
64MP+8MP+16MP
Frontkamera
25 MP
Skærmstørrelse
6.7"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
MicroSD kort
RAM
6 GB
Størrelse
161.6 x 71.1 x 9.3 mm
Vægt
188 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Hurtig opladning
  • Stærk mobil
  • 5G-klar