Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola G100 128 GB Magic Blue

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
1.680
Mindstepris
1.680

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Med Motorola G100 får du en topmodel til en utrolig favorabel pris – især når man tænker på, hvor høj kvalitet du rent faktisk får i hænderne med denne smartphone. Og som om det ikke var nok.

Som en af de første smartphones i verdenen kommer Motorola G100 med den nyeste og mest kraftfulde processor fra Qualcomm – nemlig Snapdragon 870. Og lige på dette område kan forskellen virkelig mærkes. For der er tale om en ydeevne, som ofte kun ses i de telefoner, der koster det dobbelte af, hvad tilfældet er med Motorola G100. Kombineret med hele 8 GB RAM og en hukommelse på 128 GB får du masser af saft og kraft, så du kan kaste dig over de mest krævende og udfordrende apps, uden du lægger mærke til det.

Det er med andre ord en mobil, der bl.a. er skabt til gaming. Så er det en disciplin, som du har kastet dig over, så bør du virkelig overveje, om Motorola G100 ikke bør blive din næste mobil.

En anden feature, der virkelig også imponerer i forhold til prisen, er det fantastiske Quad-kamera. Uanset om du kaster dig ud i close-up portrætter eller i højere grad har vendt linsen mod betagende landskabsmotiver, så vil du opnå super flotte foto- og videoresultater med Motorola G100. Den ultra-høje opløsning gør nemlig, at du kommer til at kunne se hver enkelt lille detalje. Og den vilde lysfølsomhed, der er drevet af Quad Pixel-teknologien gør, at billeder taget i situationer, hvor lysforholdene ikke har været optimale, faktisk vil blive rigtigt flotte.

Men kamera-softwaren komplementerer virkelig også hardwaren. F.eks. er Motorola G100 udstyret med Audio Zoom, som betyder, at innovative mikrofoner kan differentiere mellem lyd fra det motiv, som du optager video af, og omgivelsernes støj. På den måde bliver lyden i dine videoer markant forbedret, da baggrundsstøj ekskluderes. En anden fed funktion er muligheden for både at bruge front- og bagkamera på samme tid med Dual Capture-tilstanden. Det betyder, at du i endnu højere grad kan fange stemningen omkring billedet, da både fotograf og motiv kan være i samme billede.

Alt i alt en super god mobil til prisen.

Kamera
64MP+16MP+2MP
Frontkamera
16MP+8MP
Skærmstørrelse
6.7"
Skærmopløsning
1080 x 2520 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
8 GB
Størrelse
168.4 x 74 x 9.7 mm
Vægt
207 g
Simkort
Hybrid Dual SIM
Styresystem
Android 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter