Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola One Zoom 128 GB Grey

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
94 /md.
eller
Kontantpris
2.820
Mindstepris
2.820

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Smukt design og en eksklusiv mobiloplevelse

Motorola One Zoom er en prisvenlig smartphone der har en hel del at byde på! Du får en smartphone i et elegant design, med en bagside af satinglas og en 6,4" OLED-skærm med FHD+ opløsning. Skærmen har derudover en indbygget fingeraftrykslæser integreret, så kan du nemt låse din telefon op- alt i alt en ekstraordinær mobiloplevelse. Derudover er One Zoom udstyret med et af de mest imponerende kamera der er set!

Innovativt 4-dobbelt kamera

Den budget-venlige smartphone fra Motorola er udstyret med et Quad kamera-system, der med sikkerhed vil sørge for at du får indfanget dine bedste øjeblikke i topkvalitet. Kameraet består af en 48 MP hovedsensor, en 16 MP ultrabredde sensor der sørger for at du kan tage fantastiske panoramiske billeder af større landskaber, en 8 MP telefotosensor der sikrer dig imponerende nærbilleder og en 5 MP dybdesensor der sørger for en skøn portræteffekt.

Forsiden af One Zoom har naturligvis også et indbygget selfiekamera med hele 25 MP.

TurboPower-opladning og Snapdragon 675 processor

Motorola One Zoom har et batteri på hele 4000 mAh der sørger for at du har nok strøm helt op til 2 dage. Derudover understøtter telefonen hurtigopladning, så du hurtigt kan få opladt din telefon i tilfælde af du er ved at løbe tør for strøm.

One Zoom kan klare langt det meste, den er udstyret med den moderne octa-core Snapdragon 675 processor fra Qualcomm- der i den grad vil sikre dig en god og hurtig brugeroplevelse.

Kamera
48 MP + 8 MP + 16 MP + 5 MP
Frontkamera
25 MP
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Skærmstørrelse
6.39"
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
4GB
Størrelse
158 x 75 x 8.8 mm
Vægt
190 g
Styresystem
Android 9.0 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Qualcomm SDM675 Snapdragon Chip
  • Super AMOLED Display