Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 11 5G 256 GB Titan Black

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
199 /md.
eller
Kontantpris
5.970
Mindstepris
5.970

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Outlet vare

Ekstraordinært godt kamera
OnePlus 11 5G tager helt unikke billeder med 3. generation af Hasselblad kamera. Kameraet er sammensat af 3 kameraer – hovedsensoren er en 50 megapixels sensor, udover det består kameraet af en 48 megapixels ultra-vidvinkelsensor og en 32 megapixels portrætlinse. Ultra-vidvinkelsensorer har et synsfelt på hele 115 grader, så et billede kan indfange flere detaljer end nogensinde før. Kameraet med 48 megapixels har i øvrigt også autofokus-funktion, så dine billeder altid er helt skarpe og klare. OnePlus 11 5G tager billeder med en helt naturlig farvekalibrering grundet den nye 13-kanals multispektral sensor til lys – og farveidentifikation. Gennem linsen identificeres motivets farver, og farverne reproduceres herefter. Den forbedrede naturlige farvekalibrering løfter billeder med over en milliard farver, så du kan tage 10-bit billeder som professionelle.

Suveræn skærm
Et så ekstraordinært godt kamera kræver selvfølgelig selskab af en lige så god skærm – det får du med OnePlus 11 5G. Skærmen er 6,7 tommer og understøttes af 120 Hz opdateringshastighed, så du er sikret hurtig reaktion. OnePlus er udstyret med en af de stærkeste skærme på markedet, nemlig 2K A+ Fluid Amoled-skærm med LTPO 3.0. Skærmens kvalitet er i stand til at vise 10-bit billeder og livlige farver. Skærmen er også banebrydende til streaming med Dolby Vision HDR, der giver utrolig skærmstyrke, kontraster og naturtro detaljer – så du kan streame selv i kraftigt sollys. OnePlus 11 5G er også som skabt til gaming, med den lynhurtige opdateringshastighed har du allerede et forspring.

Stort batteri
OnePlus 11 5G er udstyret med 100W SUPERVOOC teknologi som forlænger batterilevetiden fra 800 til 1600 opladninger – det rette valg til dig som ønsker en telefon, der holder længe! Grundet hurtigopladning-teknologien skal du heller ikke undvære din mobil lang tid ad gangen. Det tager kun 25 minutter for at nå fuld batteristatus. Batteriet har en kapacitet på 5000 mAh, og mobilen har en ny mikroarkitektur som giver mulighed for 40 procent mere strømeffektivitet.

OnePlus hidtil hurtigste mobil
Med OnePlus 11 5G kan du nyde Qualcomms processor Snapdragon 8 Gen 2, det er den hurtigste og kraftigste processor i en OnePlus hidtil. Processoren er mobilens hjerte, og giver dig de korteste responstider og hurtigste håndtering på markedet. Udover det understøtter processoren en hardware-accelereret Ray Sporing, der tilføjer en hidtil uset autenticitet til gaming. OnePlus 11 5G er udstyret med hukommelse på op til 16 GB RAM med LPDDR5X og UFS 4.0 for bedre at kunne håndtere dit appforbrug og skærm-meddelelser. Dette sikrer bedre strømeffektivitet, bredere båndbredde og forbedret læse – og skrivehastigheder, samt gør det muligt at holde op til 44 applikationer aktive på samme tid.

Kamera
50MP+48MP+32MP
Frontkamera
16MP
Skærmstørrelse
6.7''
Skærmopløsning
3216 x 1440 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
16 GB
Størrelse
163.1 x 74.1 x 8.53 mm
Vægt
205 g
Styresystem
Android 13
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter