Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 6T 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
70 /md.
eller
Kontantpris
2.100
Mindstepris
2.100

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Stort AMOLED-display og aftentilstand

OnePlus 6T har en imponerende 6,41" AMOLED-display der denne gang også er udviklet med en særlig aftentilstand. Aftentilstand er en funktion der reducerer skærmens blå lys, så den bliver væsentligt behageligere at se på.

Dual-kamera og video i 4K-kvalitet

OnePlus 6T er udviklet med et Dual-kamera hvor du kan tage detaljerige billeder i HDR-kvalitet. Skyd derfor de bedste billeder på familieferien og få foreviget alle jeres skønneste minder med din smartphone fra OnePlus. Det fantastiske kamera i 6T kommer også med en portrætfunktion, så du kan tage portrætfotos af dig selv og dine venner.  Ikke nok med det, så kan du skyde knivskarpe videoer i 4K-kvalitet samt optage alle dine videoer i slowmotion.

Fingeraftryks-scanner og ansigtsgenkendelse

Fingeraftryksscanneren er i 6T indbygget i touch-skærmen, og du får naturligvis også ansigtsgenkendelse med. Du kan derfor nemt og hurtigt låse din telefon op ved bare at holde den op foran ansigtet.

Oxygen-OS

OnePlus 6T indeholder Oxygen-OS processoren der gør din smartphone hurtig, både når du skal bruge ansigtsgenkendelse og åbne apps.

Kamera
16MP+20MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.41"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
157.5 x 74.8 x 8.2 mm
Vægt
185 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Dual Sim
  • Fingeraftrykslæser