Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 7 128 GB Mirror Gray

Vælg farve
Gratis OnePlus Buds white inkluderet i prisen
30 mdr. OiSTER Afdrag
70 /md.
eller
Kontantpris
2.100
Mindstepris
2.100

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Outlet vare

OnePlus Buds White inkluderet i købet ! 

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Robust smartphone og skarpe detaljer
OnePlus 7 er en smartphone i et enkelt og innovativt design. Den er udviklet med buet glas, der giver en elegant og blød oplevelse.

Skarpt dobbelt-kamera
OnePlus er kendt for at udvikle skarpe og imponerende kamerasystemer, og denne gang er ingen undtagelse! OnePlus 7 er udstyret med et dobbelt-kamerasystem på 48 MP og OIS sørger for at alle detaljerne på dine bedste skud, bliver fremhævet.

Lynhurtig processor og masser af power
Udover det elegante design og skarpe kamerasystem, så får du en smartphone som er udviklet med en Qualcomm Snapdragon 855 processor der sørger for en bedre mobiloplevelse i form af højere billedkvalitet og lang batterilevetid.

Med OnePlus 7 får du et batteri på 3700 mAh med hurtig opladning.

Kamera
48 MP + 5 MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.41"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6GB
Størrelse
157.7 x 74.8 x 8.2 mm
Vægt
182 g
Styresystem
Android 9.0 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Optic AMOLED Display
  • Hurtig opladning