Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 7 Pro 256GB DS Mirror Gray

Vælg farve
Udsolgt
Gratis OnePlus Buds white inkluderet i prisen
3 mdr. OiSTER Afdrag
500 /md.
eller
Kontantpris
1.500
Mindstepris
1.500

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

OnePlus Buds White inkluderet i købet !

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Robust smartphone og skarpe detaljer
OnePlus 7 Pro er en innovativ og robust smartphone, der giver dig en kant-til-kant oplevelse. Den er spækket med en masse opgraderinger og skærmen består blandt andet af Gorilla Glass 5 og et 6,67" Fluid AMOLED-display. De mindste detaljer vil fremgå tydeligt, ligegyldigt om du surfer på nettet eller ser dine yndlingsserier.

Trippel-kamera og pop-up selfiekamera
OnePlus har endnu engang udviklet en smartphone med et imponerende kamera! 7 Pro er udstyret med et trippel-kamerasystem og et pop-up selfiekamera. Du kan nu tage dine flotteste selfies og kameraet fylder slet ikke på skærmen. Trippel-kamerasystemet består blandt andet af en 48 MP ultravinkellinse, en 16 MP vidvinkellinse og et telefotokamera på 8 MP med 3x optisk zoom. Indfang derfor familiens hyggeligste stunder og feriebilleder med din nye OnePlus 7 Pro, du bliver ikke skuffet! Du har endda også mulighed for at aktivere nat-tilstand der gør det muligt at tage billeder i mørke. 

Lynhurtig processor og masser af power
Udover det robuste design og det knivskarpe kamera, så får du Qualcomm Snapdragon 855 processor der sørger for en lynhurtig og revolutionerende mobiloplevelse.

OnePlus leverer endnu engang et stærkt batteri på 4000 mAh. Du får nu strøm til en hel dag, på bare små 20 minutters opladning. Det bliver i den grad svært at løbe tør for strøm!

Frontkamera
16 MP
Intern hukommelse
256 GB
Kamera
48 MP + 8 MP + 16 MP
Skærmstørrelse
6.67"
Skærmopløsning
1440 x 3120 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
162.6 x 75.9 x 8.8 mm
Vægt
206 g
Styresystem
Android 9.0 (Pie), OxygenOS 10.0.5

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Fluid AMOLED Display
  • Hurtig opladning
  • Fingeraftryk