Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 7T 128GB DS Frosted Silver

OnePlus 7T 128GB DS Glacier Blue

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
112 /md.
eller
Kontantpris
3.360
Mindstepris
3.360

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Spækket med en masse features!

OnePlus 7T er efterfølgeren til den smarte og populære OnePlus 7. Efterfølgeren er spækket med en masse opgraderinger og er blandt andet udstyret med den smarte HDR 10+ teknologi. Teknologien sørger for en skarpere og dybere kontrast på det store 6,55" infinity-display. De mindste detaljer vil derfor fremgå tydeligt, om du så surfer på nettet eller når du ser din yndlingsfilm.

Trippel-kamera og nat-tilstand

OnePlus har endnu engang udviklet en smartphone med et imponerende kamera! 7T er udstyret med et trippel-kamerasystem med en 48 MP ultravinkellinse, en 16 MP vidvinkellinse og et telefotokamera på 12 MP med 2x Zoom. Indfang derfor familiens hyggeligste stunder og feriebilleder med din nye OnePlus 7T, du bliver ikke skuffet! Du har endda også mulighed for at aktivere nat-tilstand der gør det muligt at tage billeder i mørke.  Man skulle næsten tro det ikke kunne blive bedre!

Lynhurtig grafikgengivelse og masser af power

Udover det fantastiske kamera og det skarpe display, så er 7T udstyret med Qualcomm Snapdragon 855+ processor der sørger for en lynhurtig og revolutionerende mobiloplevelse.

OnePlus har altid været kendte for at udvikle deres smartphone med lynopladning og 7T er ingen undtagelse. Du får 70% strøm på små 30 minutters opladning, hvilket gør at du aldrig nogensinde skal bekymre dig for at løbe tør for strøm.

Kamera
48 MP + 12 MP + 16 MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.55"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
160.9 x 74.4 x 8.1 mm
Vægt
190 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Fluid AMOLED Display
  • Fingeraftryk
  • Hurtig opladning