Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 8 128GB 5G DS Green

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.310 /md.
eller
Kontantpris
3.930
Mindstepris
3.930

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Imponerende design og med 5G!

OnePlus 8 kommer i et elegant og tyndt design, du i den grad vil glæde dig til at vise frem. OnePlus 8 har derudover en 90 Hz Fluid display, der sørger for alt grafikken fremstår knivskarpt og du derfor kan streame alle dine yndlingsfilm i høj kvalitet. Auto Brightness er også en fantastisk funktion der sørger for at skærmen altid er på den mest behagelige lysstyrke. Ikke nok med det, så er du samtidig også 5G klar med OnePlus 8.

Tag fantastiske billeder med et avanceret trippel kamera-system

OnePlus har endnu engang udviklet en smartphone med et fantastisk kamera. Detaljerne har næsten aldrig været tydeligere og du kan nu tage portrætfotos med dit selfiekamera på hele 16 MP. Du kan derudover tage flotte billeder eller optage videoer af landskaber og din pelsede firbenet-ven med hovedkameraet på hele 48 MP.

Hurtig opladning og masser af power!

Også kaldet Warp Charge 30T giver dig 50% ekstra strøm, på intet mindre end 22 minutter. Batteriet indeholder 4300 mAh og der er derfor rigeligt med power til hele dagen. Qualcomm Snapdragon processoren, som OnePlus 8 er bygget med, gør din telefon hurtigere end nogensinde. 

Kamera
48 MP + 16 MP + 2 MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.55"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
160.2 x 72.9 x 8 mm
Vægt
180 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G
  • Fingeraftryk
  • Hurtig opladning