Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 8T 128 GB Aquamarine Green

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
730 /md.
eller
Kontantpris
2.190
Mindstepris
2.190

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Knivskarp kvalitet og 120 Hz Fluid Display!
OnePlus 8T har et fantastisk Fluid Display på hele 6,55", der giver dig en flydende og ekstraordinær mobiloplevelse. Se de nyeste film og serier på din yndlingsstreamingtjeneste i høj opløsning, og få et flydende flow når du skifter mellem dine apps - alt sammen med din nye OnePlus 8T.

Tag professionelle billeder
Kameraet er bestemt heller ikke til at tage fejl af! Endnu engang formår OnePlus at levere et helt fantastisk Quad-kamera på hele 48 MP. Det har aldrig været nemmere, at tage billeder som en professionel. Dårlige lysforhold optimeres automatisk og enhver detalje vil komme til syne både når du optager videoer eller skyder dine familiebilleder på ferien.

Hurtigopladning og maksimal ydeevne
Hurtigopladning er naturligvis også integreret i OnePlus 8T, på bare 15 minutter har du rigeligt power til langt det meste af dagen. Med sit imponerende batteri på hele 4500 mAh, så har du rigeligt med strøm til den længere dagstur! Processoren er Snapdragon 865 og du er med sikkerhed lovet en maksimal ydeevne uanset om du surfer på internettet eller gamer løs. Sidst men ikke mindst, så er OnePlus 8T 5G klar!

Kamera
48 MP + 16 MP + 5 MP + 2 MP
Frontkamera
16 MP
Skærmstørrelse
6.55"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8GB
Størrelse
160.7 x 74.1 x 8.4 mm
Vægt
188 g
Styresystem
Android 11, OxygenOS 11.0.4

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Fluid AMOLED Display
  • Dual SIM
  • Hurtig opladning