Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A13 5G 64GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
31 /md.
eller
Kontantpris
930
Mindstepris
930

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Kamera med høj opløsning
Samsung Galaxy A13 5G er udstyret med et hovedkamera på 50 MP, et Makro- og Dybdekamera samt et selfiekamera, der giver dig masser af muligheder for at fange øjeblikke og gemme dine dyrebare minder. Hovedkameraet sørger for skarpe billeder selv i en dårlig belysning, og du kan nemt zoome ind og beskære billederne, uden det går ud over kvaliteten. Portrait Mode giver dig desuden mulighed for at lave fantastiske portrætter ved at justere dybdeskarpheden, fremhæve forgrunden og styrke billedets farver.

Skarp Infinity-V-skærm
Med denne smartphone får du en knivskarp 6.5” skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz, som gør, at alt flyder hurtigt, og du får et jævnt og naturligt billeder, når du scroller.

Stilrent design
Med sine bløde kanter ligger Samsung Galaxy A13 5G behageligt i hånden og er enormt nem at håndtere. Kameraerne er smukt integreret i designet, som også byder på et stilrent, indbydende look.

Stort batteri på 5.000 mAh
Det store batteri på 5.000 mAh betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at blive afbrudt midt i dit arbejde eller kreative udfoldelser. Batteriet kan holde i op til to dage, og kan derefter få ny energi med en hurtigoplader.

5G
Galaxy A13 5G er klar til superhurtig 5G. Med 5G bliver alting hurtigere, så du kan spille, surfe og streame uden lange ventetider og lagging.

Størrelse
164,5 x 76,5 x 8,8 mm
Vægt
195 g
Skærmstørrelse
6,5"
Simkorttype
NanoSIM
Intern hukommelse
64 GB
Skærmoplysning
720 x 1600 Pixels
Operativsystem
Android 12
RAM
4 GB
Kameraoplysning
50 Megapixels
Front kamera
5 MP

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Kamera med høj oplysning
  • Skarp Infinity- V-Skærm
  • Stilrent design
  • Stort Batteri på 5.000 mAh
  • 5G