Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A32 5G 64 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
430 /md.
eller
Kontantpris
1.290
Mindstepris
1.290

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

ed Samsung Galaxy A32 får du en mobil, som opfylder alle de behov, som du har brug for fra en smartphone i løbet af hverdagen. Med andre ord er der tale om en telefon, der kan følge med dit tempo. 

Du får intet mindre end et 5000 mAh stort batteri. Det sørger for at holde dig kørende i rigtig lang tid, før du bliver nødt til at tanke op. Og når det uundgåelige sker – så kan du trøste dig med, at det går utroligt stærkt at oplade Samsung Galaxy A32, der nemlig kommer med lynopladning.

Men det er ikke kun batteriet, der er fyldt med saft og kraft. Hele telefonen emmer af det! Det betyder, at du får det maksimale ud af alt, som du kaster dig over. Det gælder uanset, om du bruger Samsung Galaxy A32 til at streame, spille spil eller surfe. Du vil fa en fuldstændig gnidningsfri mobiloplevelse uden lagging eller forsinkelser. Og det bliver kun endnu bedre, når det kommende 5G-netværk rulles ud. For Galaxy A32 er selvfølgelig klart til at hoppe på det nye signal, der vil revolutionere up- og download-hastighederne.

Allerede nu vil du dog kunne gøre brug af det fantastiske bagkamera, som Samsung Galaxy A32 er udstyret med. Det består af hele fire linser, som vil indfange alle dine magiske øjeblikke til perfektion. Kombinationen med det brede ultravidvinkelskamera, makro-linsen, dybdeperspektivet og hovedkameraet på hele 48 MP gør dig i stand til at skabe perfekte fotoer – uanset hvilket motiv du skyder.

Og er du en af dem, der er til opslugende gaming-oplevelser, så vil Samsung Galaxy A32 på ingen måde skuffe dig. Med Frame Booster gamer du nemlig som aldrig før. Det betyder helt konkret, at der tilføjes billeder mellem billederne, så du får en mere jævn gaming-oplevelse, som vil tage dine præstationer til helt nye niveauer.

Alt i alt får du et væld af exceptionelle fede features til en pris, du kun havde turde drømme om. Så skynd dig og bestil din Samsung Galaxy A32 allerede i dag. Du kommer ikke til at fortryde det!

Kamera
48MP + 8MP + 2MP
Frontkamera
13MP
Skærmstørrelse
6,6"
Skærmoplysning
720 x 1600 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
micro SDXC
RAM
4 GB
Størrelse
164,2 x 76,1 x 91, mm
Vægt
205 g
Styresystem
Android 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter