Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A33 5G 128GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
65 /md.
eller
Kontantpris
1.950
Mindstepris
1.950

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Bygget til dit eget tempo
Galaxy A33 5G er lavet til at være med dig overalt. Med fem kameraer kan du knipse løs til alle livets begivenheder, og streaming, spil og deling flyder helt problemfrit med lynhurtige 5G-hastigheder. Det store 5.000mAh batteri holder dig kørende længe, og det stilsikre design ligger godt i hånden på dig.

Kamera
Med Galaxy A33 5G får du hele fem fantastiske kameraer til at forevige masser af knivskarpe minder. Du får et ultravidvinkelobjektiv, der får ekstra meget med og et makrokamera, som har styr på detaljerne. Hovedkameraet på 48 megapixel producerer lyse og klare billeder i alle slags lysforhold, mens dybdekameraet sørger for, at motivet er i fokus. Det femte og sidste kamera er intet ringere end det bedste selfiekamera, du nogensinde har haft. Så om du skal tage fede panoramabilleder, nærbilleder af din mad eller den lækreste selfie, kan Galaxy A33 byde på topkvalitet til det hele. Du kan også lave flotte, skarpe og stabile videoer, som kan filmes i al slags lys, selv når forholdene er dårlige. Hovedkameraet kommer nemlig også med høj opløsning og optisk billedstabilisator. Fold dig kreativt ud med Portrait Mode eller Fun Mode og tag flotte portrætter af dig selv med en lækker baggrund eller vær kreativ med sjove figurer. Funktionen Re-live Your Memories lader dig genopleve dine billedminder, så du kan nyde dit flotte arbejde.

Design
Galaxy A33 5G er lavet i et diskret, stilrent design, som med integrerede kameraer fylder mindre og føles behagelig både i hånden og i lommen. Designet byder på en 6,4” stor, skarp TFT Infinity-V-skærm, som indbyder til masser af streaming, spil og kreativitet. Med One UI har du fuld kontrol, så du kan gøre mere på samme tid. Det integrerede design gør det super nemt for dig at håndtere programmer og apps, så brugervenligheden er helt i top! Brugervenlighed og sikkerhed går hånd i hånd på Galaxy A33 5G, hvor du også får fingeraftrykslæser i skærmen. Her kan du åbne din telefon ved at anbringe dit unikke fingeraftryk direkte på skærmen.

Lyd i topkvalitet
Lyden er der heller ikke sparet på, og god lyd kan ikke overvurderes. Galaxy A33 5G kommer med surroundlyd fra Dolby Atmos, så du rigtigt kan høre musikken i høj kvalitet og får hver en tone med.

Performance
Med et imponerende stort 5.000mAh batteri kan Galaxy A33 5G holde i helt op til to dage, og med hurtigopladeren får batteriet hurtigt energi igen. Så kan du altså nyde din telefon længe næsten helt uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri. Plads er heller ikke noget, du behøver at tænke på med Galaxy A33 5G. Du får nemlig hele 6 GB ram og 64 GB ROM, som tilmed kan opgraderes med et microSD-kort på op til 1 TB. Så har du plads til at gøre præcis, som det passer dig.

5G
Med 5G-hastigheder kan du spille online, streame film og se sport live helt uden at blive plaget af lagging eller langsomme downloads.

Display opløsninger
1080 x 2400 pixels
Display størrelse
6.4"
Intern hukommelse
128 GB
RAM
6 GB
Styresystem
Android 12, One UI 4.1
Størrelse
159.7 x 74 x 8.1 mm
Vægt
186 g
Video framerate
4K@30fps, 1080p@30/120 fps
Kamera Oplysning
48 Megapixels
Front Kamera
13 MP
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter