Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
810 /md.
eller
Kontantpris
2.430
Mindstepris
2.430

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

En smartphone med ekstra fart på!

Samsung Galaxy A52s er procuceret med 5G, som er den seneste generation af datanetværk. Det bidrager til lynhurtig deling, download, gaming og streaming, som sikrer dig en fuldendt smartphoneoplevelse.

FHD+ Super AMOLED-skærm

Galaxy A52s kommer med en klar og detaljerig FHD+ Super AMOLED-skærm, og andre smarte funktioner der med garanti vil fuldende den visuelle oplevelse. Du er sikret klarhed i stærkt dagslys, funktionen Eye Comfort Shield der sænker blåt lys og funktionen Real Smooth der fastholder en problemfri visning, uanset hvad du foretager dig på din A52s.

Tag dine fotos til det næste niveau!

Galaxy A52s er udstyret med flere linser, og med sit hovedkamera med 64 MP er det muligt at tage skarpe og klare fotos. Derudover er denne smartphone fra Samsung produceret med mange funktioner, der gør din fotooplevelse endnu bedre.

 

Ultra vidvinkelkamera

Udvid din synsvinkel og tag for eksempel billeder med det indbyggede 12 MP Ultra vidvinkelkamera. Det giver mere perspektiv og er svarende til det menneskelige syn.

 

Makrokamera

Med et 5 MP-makrokamera, kan du komme helt tæt på og bringe de mindste detaljer frem i dit billede.

 

Ingen slørede fotos

Det er slut med slørede fotos og videoer. Galaxy A52s er bygget med optisk billedstabilisering (OIS) der hjælper med at holde bevægelsen jævn og stabiliserer dine billeder. Kameraet trækker selv mere lys ind for at gøre dine fotos med svagt lys lysere.

 

Frontkamera til dine selfies

Med et frontkamera på 32 MP får du klare selfies i høj opløsning.

 

Kamera
84MP+12MP+5MP+5MP
Frontkamera
32MP
Skærmstørrelse
6,5"
Skærmoplysning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
micro SDXC
RAM
6 GB
Størrelse
159,9 x 75,1 x 8,4 mm
Vægt
188 g
Styresystem
Android 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter