Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A53 5G 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
83 /md.
eller
Kontantpris
2.490
Mindstepris
2.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Stilrent design og Infinity-O-skærm
Den nye Samsung Galaxy A53 er udviklet i et stilrent design og en Super AMOLED-skærm på hele 6.5"! Skærmen er en Infinity-O-skærm og du får dermed en unik kant-til-kant oplevelse. Den høje FHD+ opløsning sørger for en fantastisk gengivelse af farver, lys og kontraster - du får derfor en mobiloplevelse udover det sædvanlige.

Derudover formår Samsung endnu engang, at levere en telefon med det slidstærke Gorilla Glass5- og med en IP67-klassificering er den samtidig også støv- og vandafvisende.

Udstyret med 5 kameraer!
A53 er designet med intet mindre end 5 kameraer, herunder et hovedkamera på hele 64 MP. Du kan derfor tage de skarpeste billeder med den indbyggede autofokus-funktion, og dermed forevige alle livets bedste øjeblikke. Der er også et ultravinkelkamera integreret i den nye A53, hvilket sørger for, at du får alt med! Det er helt perfekt til de store familiegruppebilleder.

Stort batteri og hurtigopladning
Batteriet og strømniveauet bliver i hvert fald din sidste bekymring. Du får her et stort batteri på hele 5.000 mAh og er sikret en opladning på op til 50% på kun 30 minutter. Du er derfor hurtigt klar igen selvom tiden er knap.

5G-Klar
Samsung A53 er naturligvis 5G klar, og er derfor med den høje 5G-hastighed ideel til streaming og surfing på nettet.

Kamera
64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP
Frontkamera
32 MP
Skærmstørrelse
6,5"
Skærmoplysning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Micro SD
RAM
6 GB
Størrelse
159,9 x 74,7 x 8,1 mm
Vægt
189 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter