Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Book Go LTE Silver

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
840 /md.
eller
Kontantpris
2.520
Mindstepris
2.520

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Lille og kompakt med stor skærm
Med Galaxy Book G0 LTE kan du være på nettet selvom du ikke er i nærheden af WiFi, hvilket gør den meget prkatisk at arbejde på, lige meget hvor du er. Den er super intuitiv og meget let at betjene

Med Samsung Galaxy Book Go får du en smart og kompakt laptop med de fedeste features. Galaxy Book Go fungerer overalt, da den tilslutter sig til 4G LTE-nettet, ligesom en mobil. Du er derfor altid online på farten!

Samsung Galaxy Book Go kommer i et elegant design. Og med en vægt på blot 1,38 kg og tykkelse på blot 14,9 mm kan du tage den med dig overalt. Du behøver ikke tænke på batteriet, da det udholdende batteri kan holde dig kørende næsten hele dagen. 

Og som en smart feature kan skærmen bukkes 180 grader bagud! Det gør Samsung Galaxy Book Go til en fed laptop der kan bruges til arbejde men også derhjemme, hvor underholdningen skal på. 

Processor
Qualcomm® Snapdragon™ 7c pro Compute Platform
Skærmoplysning
1920 x 1080 pixels
Skærmstørrelse
14" FHD
Størrelse
323.9 x 224.8 x 14.9 mm
Vægt
1,38 kg
Hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Micro SD-kortplads
RAM
4 GB LPDDR4x RAM
Batteri
42,3 Wh / 25 W USB-C-oplader
WIFI
Ja
4G
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter