Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Note 10 Auraglow 256 GB

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
107 /md.
eller
Kontantpris
3.210
Mindstepris
3.210

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Fantastiske detaljer og farver!  

Samsung Galaxy Note10 har en fantastisk Infinity O-skærm på 6,8" der benytter sig af Dynamic AMOLED-teknologi! Teknologien sørger for, at du altid får vist detalje- og farverige billeder på din skærm, uanset hvad du foretager dig. Note10+ er en all-around smartphone, den kan nemlig grundet dens størrelse bruges som en moderne notesblok og computer!

 

Tag billeder som en professionel! 

Skarpheden i billederne er bestemt ikke til, at tage fejl af! Du får en smartphone med hele 4 kameraer der sørger for at billedbehandle dine fotos, så du altid får det mest optimale resultat. Mulighederne er uendelige med din Note10+, du får et væld af kameratilstande som for eksempel - portræt, landskab, panorama, mad-tilstand og meget mere!

 

 

Kamera
12MP + 12MP + 16MP
Front kamera
10 MP
Skærmstørrelse
6,8"
Skærmoplysninger
1440 x 3040 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
12 GB
Størrelse
159,3 x 77,2 x 7,9 mm
Vægt
196 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter