Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Note 10 + 256 GB Aura Glow

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.390 /md.
eller
Kontantpris
4.170
Mindstepris
4.170

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

Fantastiske detaljer og farver!  
Samsung Galaxy Note10+ har en fantastisk Infinity O-skærm på 6,8" der benytter sig af Dynamic AMOLED-teknologi! Teknologien sørger for, at du altid får vist detalje- og farverige billeder på din skærm, uanset hvad du foretager dig. Note10+ er en all-around smartphone, den kan nemlig grundet dens størrelse bruges som en moderne notesblok og computer!


Tag billeder som en professionel! 
Skarpheden i billederne er bestemt ikke til, at tage fejl af! Du får en smartphone med hele 4 kameraer der sørger for at billedbehandle dine fotos, så du altid får det mest optimale resultat. Mulighederne er uendelige med din Note10+, du får et væld af kameratilstande som for eksempel - portræt, landskab, panorama, mad-tilstand og meget mere!

 

Integreret S-pen
Vær praktisk og skriv din indkøbsliste, tanker eller to-do liste ned med din S-pen på din Note10+! S-pennen er integreret i din Note10+, så har du den altid ved hånden og at huske hverdages gøremål bliver lige pludselig en del nemmere.

Kamera
12MP+12MP+16MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6.8"
Skærmopløsning
1440 x 3040 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
12 GB
Størrelse
162.3 x 77.2 x 7.9 mm
Vægt
196 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • AMOLED-skærm
  • Ekstra hukommelse med MicroSD
  • Hurtig opladning