Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB 5G Mystic Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
172 /md.
eller
Kontantpris
5.160
Mindstepris
5.160

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Perfekt til arbejde

Galaxy Note20 Ultra 5G er designet til at gøre dit arbejde mere effektivt. Åbn din telefons apps direkte fra Windows' desktop, eller tag noter med S Pennen, der kan synkroniseres direkte med Microsoft Outlook, Office eller OneNote. Du kan også kontrollere præsentationer med S Pennen. Samsung Dex er blevet opdateret, og du kan nu forbinde Note20 Ultra 5G trådløst til en ekstern skærm. Så har du altid en enhed til effektivt arbejde på dine rejser uden behov for en computer.

Husk at slappe af

Glem alt om spilkonsoller og gamingcomputere. Galaxy Note20 Ultra 5G er optimeret til gaming, og du kan oprette forbindelse til en ekstern gamingcontroller. Med Xbox Game Pass-skytjenesten har du adgang til mere en d 90 spil, og du kan bruge forbindelsens funktionalitet, takket være den hurtige 5G- og WiFi6-forbindelse. Den dynamiske 6,9" AMOLED Edge-skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz er den perfekte kombination til spil og videoer. Gør dig klar til at blive imponeret af AKG's fintunede studielyd og Dolby Atmos-lydteknologi. Så har du altid et gennemført underholdningscenter i lommen!

Fantastiske kameraer

Bag på enheden er der et tredobbelt kamerasystem i professionel kvalitet, der består af en 108 MP vidvinkellinse, en 12 MP ultravidvinkellinse og en 12 MP zoomlinse. Optisk billedestabilisering og laserautofokus gør det let at tage det perfekte billede. Linsen på 108 MP giver billedet ekstremt fine detaljer, der kan tåle at blive forstørret, hvis du vil fokusere på forskellige dele af billederne. 5 x optisk zoom og 50 x Space Zoom skabt af kunstig intelligens sikrer, at du også kan tage billeder af fjerne motiver. Du kan også optage, når der ikke er så meget lys. Videografer vil sætte pris på utrolig tydelig 8K-video, der kan skabe optagelser i professionel kvalitet.

Masser af kraft

Batteriet, som er optimeret i forhold til strømforbrug, holder mere end en dag ved almindelig brug. Hvis du skal bruge mere kraft, kan du benytte dig af den effektive hurtigopladning, som lader batteriet blive mere end 50% opladet på kun 30 minutter. Enheden understøtter også trådløs og omvendt trådløs opladning, hvilket betyder, at du kan bruge din telefon til at oplade andre enheder, der understøtter Qi-opladningsteknologi, eksempelvis Galaxy Buds trådløse hovedtelefoner.

Størrelse
164,8 x 77,2 x 8,1
Processor
Exynos 990
Megapixel
108 MP (Primary)/ 12 MP & 10 MP (Secondary)
Internhukommelse
256 GB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter