Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 512 GB Mystic Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
188 /md.
eller
Kontantpris
5.640
Mindstepris
5.640

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

alaxy Note20 5G er dit valg, når du ønsker en mobiltelefon, der er perfekt til arbejde og underholdning. Enheden har kraftfulde komponenter, så du kan drage fordel af dens ydeevne i enhver situation. Arbejdsevnerne forbedres med den gendesignede S Pen og trådløs synkronisering med en computer. Og når arbejdspresset bliver for højt, kan du slappe af, mens du spiller og streamer video med den fantastiske Super AMOLED-skærm. Kameraer i høj kvalitet sikrer dig perfekte billeder og videoer gang på gang. Som prikken over i'et er der 5G-kompatibilitet, så du kan nyde en endnu hurtigere forbindelse.

Perfekt til arbejde

Galaxy Note20 5G er designet til at gøre dit arbejde mere effektivt. Åbn din telefons apps direkte fra Windows' desktop, eller tag noter med S Pennen, der kan synkroniseres direkte med Microsoft Outlook, Office eller OneNote. Du kan også kontrollere præsentationer med S Pennen. Samsung Dex er blevet opdateret, og du kan nu forbinde Note20 5G trådløst til en ekstern skærm. Så har du altid en enhed til effektivt arbejde på dine rejser uden behov for en computer.

Husk at slappe af

Glem alt om spilkonsoller og gamingcomputere. Galaxy Note20 5G er optimeret til gaming, og du kan oprette forbindelse til en ekstern gamingcontroller. Med Xbox Game Pass-skytjenesten har du adgang til mere en d 90 spil, og du kan bruge forbindelsens funktionalitet, takket være den hurtige 5G- og WiFi6-forbindelse. Den 6,7" store Super AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 60 Hz er den perfekte kombination til spil og videoer. Gør dig klar til at blive imponeret af AKG's fintunede studielyd og Dolby Atmos-lydteknologi. Så har du altid et komplet underholdningssystem i lommen!

Fantastiske kameraer

Bag på enheden er der et tredobbelt kamerasystem i høj kvalitet, der består af en 64 MP telefotolinsen, en 12 MP vidvinkellinse og en 12 MP ultravidvinkellinse. Optisk billedestabilisering gør det let at tage perfekte billeder ved at reducere sløringen fra et ustabilt kamera. Linsen på 64 MP giver billedet ekstremt fine detaljer, der kan tåle at blive forstørret, hvis du vil fokusere på forskellige dele af billederne. 3 x optisk zoom og 30 x Space Zoom skabt af kunstig intelligens sikrer, at du også kan tage billeder af fjerne motiver. Du kan også optage, når der ikke er så meget lys. Videografer vil sætte pris på utrolig tydelig 8K-video, der kan skabe optagelser i professionel kvalitet.

Masser af kraft

Batteriet, som er optimeret i forhold til strømforbrug, holder mere end en dag ved almindelig brug. Hvis du skal bruge mere kraft, kan du benytte dig af den effektive hurtigopladning, som lader batteriet blive mere end 50% opladet på kun 30 minutter. Enheden understøtter også trådløs og omvendt trådløs opladning.

Størrelse
164,8 x 77,2 x 8,1
Processor
Exynos 990
Skærmtype
6,9" Dynamic AMOLED 2X capacitive touchscreen, 16M colors
Megapixels
108 (Primary)/12 & 10 (Secondary
Internhukommelse
512 GB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter