Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Note 9 128GB DS Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
970 /md.
eller
Kontantpris
2.910
Mindstepris
2.910

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

 

En fantastisk oplevelse!

Galaxy Note 9 fra Samsung, er designet til at give dig en fantastisk mobiloplevelse. Her får du en infinity-skærm på 6.4", du kan derfor nyde en stor skærm når du surfer rundt på nettet og benytter dig af dine apps. Skærmen kan derudover opdeles, så du kan foretage dig flere ting på en gang. Du kan for eksempel se din yndlingsserie imens du sms'er. Mulighederne er uendelige!

Tag detaljerige billeder

Med Galaxy Note 9 får du mulighed for at tage detaljerige billeder med dual kameraet på 12 MP. Du kan derfor nemt forevige familiens hyggeligste stunder, også endda i god kvalitet. Note 9 er samtidig udstyret med et frontkamera på 8 MP, så kan du også tage selfies med din nye smartphone.


Utrolig kraft og vandafvisende

Galaxy Note 9 er bygget med Octa-core processoren og er understøttet af 6 GB RAM. Processoren giver dig en maksimal ydeevne og du kan uden udfordringer bruge flere apps på samme tid. Note 9 er derudover udviklet til at være vandafvisende og kan klare en vanddybde på op til 1,5 meter.


Medfølgende S-Pen

Udforsk din egen kreativitet med den medfølgende S-Pen. Du kan blandt andet bruge din S-Pen til at surfe rundt på telefonen, skrive dine tanker ned eller kommentere på billeder- det er kun fantasien der sætter grænser!

 

 

Kamera
12 MP + 12 MP
Frontkamera
8 MP + 2 MP
Skærmstørrelse
6.4"
Skærmopløsning
1440 x 2960 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
6GB
Størrelse
161.9 x 76.4 x 8.8 mm
Vægt
201 g
Styresystem
Android 8.1 (Oreo

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Super AMOLED-skærm
  • Iris scanner
  • Qualcomm SDM845 Snapdragon 845