Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S10 128GB Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.150 /md.
eller
Kontantpris
3.450
Mindstepris
3.450

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

 

AMOLED-skærm med øjenkomfort!

Samsung Galaxy S10 har et imponerende display på 6,1"! Farverne er tydelige, kontrasterne er fremtrædende og Dynamic AMOLED-skærmen sørger for, at du altid kan se displayet tydeligt både i vagt og skarpt lys. Derudover er displayet komfortabelt for dine øjne, da skærmen reducerer det skadelige blå lys og beskytter dine øjne.

Tag billeder som en professionel

Galaxy S10 er udstyret med hele 3 hovedkameraer og 2 frontkameraer. Uanset under hvilke forhold du skyder dine billeder i, vil de i den grad fremgå detaljerige og skarpe. Du kan derfor rolig tage familiens feriebilleder med din Galaxy S10, og med den integrerede funktion Scene Optimizer, vil kameraet optimere farver og toner helt automatisk.

IP68-certificeret og vandresistent

Du kan roligt tage din Samsung Galaxy S10 med en tur på stranden. Telefonen er nemlig IP68-certificeret og vandresistent, og kan klare at være under vand i 30 minutter på en dybde af max 1,5 meter.

 

Kamera
12 MP + 12 MP + 16 MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
1440 x 3040 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
6GB RAM
Størrelse
149.9 x 70.4 x 7.8 mm
Vægt
157 g
Styresystem
Android 9.0 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Dual SIM
  • Exynos 9820 (8 nm) Chip
  • Hurtig opladning