Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S10e 128GB HDS Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
93 /md.
eller
Kontantpris
2.790
Mindstepris
2.790

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

 

En unik mobiloplevelse

Samsung Galaxy S10e giver dig en unik mobiloplevelse i et fantastisk design. S10e er udviklet med en buet AMOLED-skærm på 5.8", du får derfor en stor skærm der er helt perfekt til at surfe rundt på nettet med. Frontkameraet er placeret øverst i højre hjørne, og du kan derfor se alt dit indhold klart og tydeligt på Infinity-o skærmen - helt uden forstyrrende elementer.

Fantastisk kamera

S10e kommer med et dobbelt kamera på 12 MP og har hele 10x digitalt zoom. Du får derfor billeder i høj opløsning og kan fange alle dine bedste oplevelser med din smartphone. Frontkameraet er derudover ideelt til selfies da det er udviklet med hele 16 MP.
Udover at tage fantastiske billeder, så kan du med din S10e optage videoer i 4K opløsning.

Kraftfuld processor

Samsungs S10e er bygget med Octa-core processoren og er understøttet af 6 GB RAM. Processoren giver dig en maksimal ydeevne og sørge for du kan foretage dig alt på din smartphone.

 

Kamera
12 MP + 16 MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
5.8"
Skærmopløsning
1080 x 2280 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSDXC
RAM
6GB
Størrelse
142.2 x 69.9 x 7.9 mm
Vægt
150 g
Styresystem
Android 9.0 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Dynamic AMOLED-skærm
  • Dual SIM
  • Exynos 9820 chip