Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S20 Plus 512 GB 5G Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
190 /md.
eller
Kontantpris
5.700
Mindstepris
5.700

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

 

Imponerende AMOLED-skærm og hele 120 Hz

Samsung Galaxy S20 har en imponerende Super AMOLED-skærm på 6,2". En særlig specifikation der er fremtrædende når man ser på Galaxy S20, er i den grad skærmens opdateringshastighed på hele 120 Hz. Sådan en høj hastighed sørger for, at din Galaxy S20 altid kan følge med, uanset om du afspiller en video eller spiller dine yndlingsspil. Skærmen vil reagere øjeblikkeligt på enhver berøring.

Skyd videoer i 8K med Galaxy S20 kameraet!

Der er bestemt ikke gået på kompromis med kameraet på Galaxy S20. Med det revolutionerende mobilkamera får du altid knivskarpe billeder og ingen detaljer bliver udeladt. Selv hvis du befinder dig et sted med lav belysning, vil det intelligente kamera sørge for at optimere lysforholdene. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at forevige aftenens hyggeligste øjeblikke.

Afstanden er bestemt heller ikke et problem når du skyder billeder med din Galaxy S20, du får nemlig hele 30 gange zoom og kan derfor komme helt tæt på objekter, der befinder sig længere væk.

Stort batteri på 4000 mAh

Med batteriet på 4000 mAh er du sikret strøm til hele dagen. Derudover understøtter Galaxy S20 trådløs hurtigopladning og telefonen kan få op til 50% mere strøm på bare 30 minutter.

IP68-certificeret og vandresistent

Du kan roligt tage din Samsung Galaxy S20 med en tur på stranden. Telefonen er nemlig IP68-certificeret og dermed støv- og vandresistent. I bund og grund kan S20 klare en vanddybde på op til 1,5 meter i 30 minutter.

5G klar!

Den imponerende Samsung S20 er naturligvis også 5G klar!

Kamera
12 MP + 6 MP + 12 MP
Front kamera
12 MP
Skærmstørrelse
6,2"
Skærmstørrelse
1440 x 3200 pixels
Intern hukommelse
512 GB
Ekstern hukommelse
micro SDXC
RAM
8 GG
Størrelse
151,7 x 69,1 x 7,9 mm
Vægt
163 g
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter