Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S21 5G 128 GB Gray

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
123 /md.
eller
Kontantpris
3.690
Mindstepris
3.690

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Her kommer mobilen, som ikke kun forbedrer forudsætningerne, men ændrer selve spillereglerne. Med sit rigtig skarpe tredobbelte kamera er Galaxy S21 skabt til at gøre hver dag til noget særligt og hvert øjeblik storslået. Lav afstand om til nærbilleder med 30 gange zoom, oplev en udpræget sans for detaljer med 64 megapixel, og indfang alt, hvad der sker, med video i 8K. Og derudover: Avanceret kunstig intelligens, som gør det professionelle arbejde for dig – automatisk. Desuden tager S21 alt det andet et skridt videre. Den er udstyret med Samsungs allerbedste, ultrahurtige skærm på 120 Hz, kraftfuldt og intelligent batteri, maksimal ydeevne med Samsungs mest effektive chip nogensinde på 5 nm – og det hele er samlet i et unikt, eksklusivt design i robust glas og metal, hvor kameraet får et helt nyt udtryk. Galaxy S21 er en mobil som ingen anden, skabt til at du kan gøre det, du ikke troede var muligt

Front Kamera
12 MP
Bagkamera
10 MP
Skærmoplysning
2400 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Skærm størrelse
6,2"
Styresystem
Android

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter